Ung mor efter politianmeldelse: Jeg har det ad helvedes til

Nadia-Shila hævder, at der er en aftale på plads efter politianmeldelsen. Anmelderen er dog ikke helt enig.

Af Jonas Sand - 27. oktober 2015 kl. 12:05

I går kom det frem, at Nadia-Shila i øjeblikket har en politianmeldelse hængende over hovedet, efter ‘De unge mødre’-deltageren er blevet anmeldt af en 14-årig dreng, der ikke har modtaget den iPhone 6, som han har betalt den unge mor for.
– Jeg har det da ad helvedes til. Især da jeg jo ved, at der hele tiden har været en aftale. Jeg har forsøgt at finde en løsning som tilgodeser begge parter, eftersom jeg har en telefon ude, som er sporløst forsvundet, siger Nadia-Shila til Realityportalen.dk.

Den unge mor hævder, at hun nu har indgået en aftale om at tilbagebetale pengene, nyheden er kommet frem, og sagen er blevet anmeldt.
– Han fik tilbudt en anden iPhone 6 plus i kompensation. Det afslog han, hvilket er forståeligt, og vi er nu blevet enige om, at han får de 3000 kroner – mod at han selvfølgelig sender mobilen retur, hvis/når den dukker op.
LÆS OGSÅ: Ung mor politianmeldt for bedrageri
Ingen aftale på plads
Peter Kjemtrup – faren til den 14-årige dreng fra Frederikshavn – kender dog ikke til en decideret aftale. Men han fortæller, at Nadia-Shilas mor har taget kontakt til ham, efter sagen er kommet frem.
– Nadia-Shilas mor, Heidi, kontaktede mig i går eftermiddags pr. mobil og sagde, at hun vil overføre 3000 kroner, når hun har solgt sin mobil. Der er ingen aftale i den forstand, men jeg håber da, at hun vil overføre pengene, siger han til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Ung mor svinet til: Det er jo voksenmobning
Tager anmeldelsen med ro
Men selv om ‘De unge mødre’-deltageren nu skal forholde sig til en politianmeldelse – og i sidste ende en mulig bødestraf eller fængelsdom – så tager hun det helt roligt.
– Jeg må jo tage den, som den kommer. Jeg kan jo ikke ændre på det, der er sket. Jeg kan jo blot give min forklaring. Men det er klart, at jeg fortryder, at det er kommet så langt ud, siger Nadia-Shila, der ikke helt har mistet modet ved internethandel.

Jeg har lært, at jeg altid skal insistere på at sende forsikret. Men fremover bliver det afhentning på adressen, så det ikke sker igen, slår hun fast.
Se flere billeder af Nadia-Shila i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltagers sorg: Druk tog livet af min far
LÆS OGSÅ: Nadia-Shila afslører: Så meget har jeg tabt mig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.