Ung mor afslører: Så voldsom var min far overfor mine børn

Farens opførsel var ifølge Hannah Melissa sindssyg, da han både udøvede fysiske og psykiske overgreb på hende og børnene.

Af Louise Vilsbøl - 23. januar 2022 kl. 18:55

For halvandet år siden flygtede Hannah Melissa Ginic, som er kendt fra ‘De unge mødre’,  fra Vesthimmerlands Kommune, fordi de ville tvangsfjerne hendes fire børn. Den unge mor forlod Danmark og bosatte sig i Serbien, hvor hendes far bor. Familien boede hos Hannah Melissas far i starten, men nu er de ikke længere på talefod med ham, og det er der en god grund til.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

– Der er en episode, der især sidder i mig. Det var dengang, Hailey skulle lære at smide bleen, og så kom hun til at tisse i bukserne. Så tog min far hendes bukser, hun havde tisset i, og stak dem ind i munden på hende, mens hun bare skreg, fortæller Hannah Melissa i en live på sin Facebook og fortsætter:

– Det er jo sindssygt! Sådan nogle ting blev vi udsat med. Og jeg blev truet med, at de ville skyde min hund hele tiden, og Cecilaya blev slået over ryggen med en tommestok, ja, der skete bare nogle ting, så det var derfor, vi kom væk.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Her frier han til ‘Vild med dans’-stjerne

– Det værste er, at min far er så manipulerende, så han sagde: Bare tag afsted, du har ingen steder at tage hen, du kan ikke tage til Danmark, du får fjernet dine børn, og han havde ret, og René var der ikke, han arbejdede i Damark. Det var rimelig hårdt.

Da Hannah Melissa forlod Danmark og nægtede at udlevere sine børn til kommunen, blev børnene efterlyst, så hvis hun tager dem med til Danmark, vil de blive tvangsfjernet, forklarer hun. Derfor er hendes plan, at hun først vil flytte til Danmark, når den yngste af børnene er blevet myndig.

LÆS OGSÅ: Ung mor flygtet fra Danmark: Børnene er efterlyst

Det er kun Hannah Melissa, der bor i Serbien. René, som er far til de tre yngste af børnene, bor stadig i Danmark, hvor han arbejder i tre uger og så er nede og besøge sin familie i en uge. René bor hos sine forældre, når han er i Danmark for at arbejde, men Hannah Melissa og René er stadig kærester, selvom de ikke har planer om, at René skal ned og bo i Serbien.