‘De unge mødre’-deltager flygtet fra Danmark: Børnene er efterlyst

Udsigten til at få tvangsfjernet sine børn var mere, end den unge mor kunne klare.

Af Louise Vilsbøl - 15. januar 2022 kl. 14:55

For 13 år siden blev Hannah Melissa Ginic landskendt, da hun deltog i realityserien ‘De unge mødre’. Her kunne man følge den dengang 16-årige pige, der var gravid og ventede sit første barn. Siden da er der sket en del, og det er ikke alt, den unge mor er lige stolt af.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende update på sit forhold til Mikkel.

Hendes datter blev tvangsfjernet i en periode, hun har haft et 14 år langt stofmisbrug, og hun har været i fængsel for vold. Datteren kom dog hjem igen, og Hannah Melissa fik yderligere tre børn og blev gift.

Det så ud til at lysne for den unge mor, men for halvandet år siden tog det hele en drejning, da hun fik hjælp af kommunen til at komme ud af sit misbrug og også blev godkendt til at få førtidspension. Efterfølgende tog Vesthimmerlands Kommune familiens sag op til revision, og de besluttede at tvangsfjerne børnene.

Skulle aflevere børnene på Kommunen

Det ville Hannah Melissa og René dog ikke finde sig i, så de flygtede, og den dag i dag bor Hannah Melissa i Serbien med parrets fire børn, mens René bor hos sine forældre i Danmark og arbejder her i tre uger for så at besøge sin familie i en uge.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

– Planen er, at vi først flytter til Danmark, når den mindste er myndig. Men Cecilaya vil gerne til Danmark og studere, når hun fylder 18, og det er så fint. Nu har jeg haft tvangsfjernet Cecilaya før, og jeg bliver så harm over at tænke over det den dag i dag. De ville have, vi skulle aflevere børnene bogstavelig talt ved skranken i Vesthimmerlands Kommune, fortæller Hannah Melissa i en live på Facebook og fortsætter:

– Der har slet ikke været noget med Danmark, siden vi er rejst herned, de kan slet ikke røre os, så det er fint. Jeg frygter ikke, de tager børnene hernede, for jeg har familie her nede, og det er lidt korrupt her nede. Vi er glade for at bo hernede, vi er glade for den ro, der er hernede, man bliver ikke hele tiden overvåget af kommunen.

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

Ifølge Hannah Melissas live bor hun i en lejlighed på 150 kvadratmeter i centrum af Serbiens hovedstad Beograd. Hun arbejder som camgirl, hvor hun laver videoer og billeder på bestilling, som hun selv beskriver som værende noget for folk over 18. Ingen af børnene går i børnehave eller skole, da det ifølge den unge mor er meget dyrt i Serbien, fordi de ikke taler sproget og derfor skal i private internationale institutioner.

Børnene er efterlyst

Selvom børnene stod til at blive tvangsfjernet i Danmark, så frygter den unge mor ikke at tage til Danmark på besøg selv, så længe børnene stadig befinder sig i Serbien.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree ramt af alvorlig sygdom

– Vi var i Danmark i sommer, da min mor gik bort, men politiet var så oppe ved os. Det eneste der er i det er, at børnene er efterlyst, vi er ikke René og jeg, fortæller hun i sin live.

Familien har ingen planer om, at René skal flytte ned til dem, for de er meget tilfredse med den måde, de bor og arbejder på nu, forklarer Hannah Melissa.