Sarah indrømmer: Glad for Patrick

Der er amoriner i luften på 'Paradise Hotel'.

Vanen tro får den ikke for lidt på 'Paradise Hotel'.

Men på hotellet, der ellers er kendt for, at der i den grad bliver delt mundvand på kryds og tværs, har veteranerne Sarah Dohn og Patrick Holsøe tilsyneladende kun øjne for hinanden.

LÆS OGSÅ: Cengiz afslører stor julebommert

I hvert fald aftaler de, efter en lille afstikker fra Sarahs side, at være eksklusive, hvilket betyder, at de ikke må fjante rundt med andre end hinanden.

Selvom Sarah ellers hårdnakket har påstået, at flirten med Patrick kun var af taktiske grunde, går hun nu til bekendelse.

- Der var da også et godt øje til ham, fortæller hun til Realityportalen og tilføjer:

- Til at starte med var det bare af taktiske årsager, fordi det var lidt sjovt, og så er det bare hyggeligt at have en at kysse lidt med. Men man kan da ikke undgå at begynde at synes, en person er lidt sød, når man går og kysser lidt - også selvom det er af taktiske årsager.

Ifølge Sarah var der dog ikke tale om en spirende forelskelse.

LÆS OGSÅ: 5 ting du ikke vidste om 'Paradise Hotel'

- Jeg fik ikke følelser, det synes jeg er lige voldsomt nok. Men jeg kunne da godt mærke, der var noget. Han var da lidt ekstra sød, forklarer hun.

Patrick derimod har på hotellet ikke været bleg for at indrømme, at det er Sarah, han vil have - og overfor Realityportalen forsikrer han da også om, at der var vaskeægte følelser på spil.

LÆS OGSÅ: Kåre Quist reagerer på bruddet: Jeg er ikke illoyal

- Jeg tror ikke, der er nogen, som kan tro, hvor sindssygt hurtigt ens følelser kommer for en person, når man er sammen 24/7, indleder han og fortsætter:

- Så ja, jeg var sgu begyndt at blive glad for Sarah. Ville sgu kun hende derinde.