'Paradise Hotel'-Patrick fortryder: Derfor kom jeg ikke i finalen

Patrick Holsøe må i aftenens afsnit sige farvel til drømmen om at komme i finalen.

Det er lige på målstregen, at Patrick Holsøe må se sig slået af Vivi Bach, som Lucas Buchardt vælger at danne par med frem for ham.

LÆS OGSÅ: Ærlige Rikke Gøransson: Tog piller for at være tynd

Til Realityportalen fortæller paradisoen, at han fortryder, at han ikke ofrede sin partner, Jonas Bengtson, ved at trykke på knappen, da det ville give ham en billet direkte til finalen.

- Jeg fortryder, at jeg ikke løb. Det var meningen, at jeg ville løbe, men jeg fik så dårlig en start, at jeg valgte at blive, og det fortryder jeg rigtig meget, for så kunne jeg få en finaleplads med det samme, siger han.

Ifølge Patrick er der dog en gangske simpel forklaring på, hvorfor han ikke følte, at han kunne nå at trykke på knappen før de andre.

- Jeg stod yderst, så det ville være svært at komme forbi de andre, selvom jeg er pivhurtig, siger han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-Rosa afslører: Afvist af Sarah

- Så jeg troede ikke, at jeg kunne komme forbi dem. Men jeg fortryder det rigtig meget, ellers var det mig, der havde stået i den finale, lyder det fra Patrick.

Slået af Vivi

At Patrick ikke løb, da han fik muligheden for at ofre sin partner, er dog ikke det eneste, han fortryder.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-trio afslører stor nyhed

- Jeg fortryder, at jeg stillede mig bag Lucas den dag i dag. Men jeg føler at uanset hvem, jeg stillede mig bag, så ville jeg ryge ud, fordi Vivi havde hjernevasket dem alle sammen, så jeg følte lidt, at jeg ikke kunne gøre noget, siger han og tilføjer:

- Uanset hvem jeg skulle ryge ud til, så ville jeg hellere ryge ud til den største slange og den bedste taktiker. Jeg ville ikke ryge ud til Jonas eller Niels, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Boris ramte muren: Nu deler han hele historien