Martin om drama på ‘Paradise Hotel’: Det ramte mig

Nu sætter Martin selv ord på den ophedede situation på ‘Paradise Hotel’, der har skabt reaktioner på sociale medier.

I onsdags gik bølgerne højt på det mexicanske hotel, da Martin valgte at smadre hjertet til stor harme for særligt Sarah og Vivi.

LÆS OGSÅ: Patrick Holsøe i gips: Kom til skade i julen

Artiklen fortsætter under videoen...

Det blev til en ophedet situation, hvor Martin blandt andet blev bedt om at “tage sig fucking sammen” og fik at vide, at “han har intet herinde”.

Det fik ‘Bachelorette’-stjernen Mads Rommelhoff til tasterne, og han kaldte episoden for “voksenmobning” og “ubehagelig at se på”.

Sarah og Vivi mener dog ikke, at der var tale om voksenmobning, og pointerede, at der er meget mere, man ikke ser på tv.

Martin selv forholdt sig ganske roligt i situationen, og det blev da også til en tårevædet exit, men nu hvor han har fået et gensyn med episoden, er det ikke ligefrem glade minder, der fylder hans hoved, fortæller han til Realityportalen.

— Jeg synes selv, det var en smule ubehageligt at se den måde, de fleste var efter mig, efter jeg havde smadret hjertet, hvor de griner, smiler og håner mig og siger, at det er karma, og at jeg kan lære det og så videre. Det ramte mig nok mest, fortæller Martin.

LÆS OGSÅ: Martin ude af 'Paradise Hotel': Jeg kom ikke for at få venner

Han mener ligesom Sarah og Vivi heller ikke, at der er tale om voksenmobning, men han kan godt forstå, hvorfor eksempelvis Mads opfatter det sådan.

- Jeg tror ikke, jeg vil definere det som voksenmobning, men det kunne sikkert godt gå under genren, hvis man spurgte nogle andre, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører: Tilmeldte sig i en brandert

Efter episoden gik Sarah da også hen og gav ham en undskyldning for at have hævet stemmen, men hun stod ved sit budskab om, at hans handlinger på hotellet var egoistiske.

Dén undskyldning er dog ikke helt godkendt hos Martin.

- Jeg føler mere, det handler om deres sprog, holdninger, meninger og opførsel til, hvordan der skal spilles. At råbe og skrige og sige alle mulige ting op i ens hoved er grænsen, men at komme og sige efterfølgende, at det ikke er personligt, og jeg fortjener at ryge ud på den her, at grine og kalde det karma, føler jeg er meget lavt. Det et spil, og jeg vælger bare tage en chance, og jeg føler, at de handler forkert i den situation, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Gustav har taget stor beslutning