'Bagedyst'-Thomas i Mullet-konkurrence: Stort drama

Thomas indtager denne sæson af 'Den store bagedyst' med charme og lækkert hår.

I denne sæson af 'Den Store Bagedyst' står et nyt hold klar til at svinge piskeriset.

En af dem skiller sig særligt ud. Det er Thomas, som er helt vild med USA. Thomas er faktisk så vild med Amerika, at han har skaffet sig en motorcykel og groet en mullet. Frisøren er populær blandt rednecks, som er en stor inspirationskilde for bagedystdeltageren.

LÆS OGSÅ: Gustav forklarer: Derfor er Bella ikke med mere

Thomas valgte også sin signatur-frisure af en helt særlig grund.

- Jeg begyndte at blive lidt tynd i toppen, og så tænkte jeg, hvilken frisure, jeg kan have, hvor det faktisk er lidt fedt, at jeg er tynd i toppen? Og så var mullet jo bare perfekt, forklarer han.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-pars sejr: Det var en sindssyg proces

Drama under mullet-konkurrence

Det har taget omkring halvandet års tid for Thomas at gro sin mullet. Til gengæld har ventetiden været det hele værd. I sidste måned deltog han nemlig i en mullet-konkurrence på Vesterbro, hvor han kom på anden pladsen. Det kunne være blevet til en førsteplads, men Thomas blev fældet af sin egen frisør i 11. time.

Blandt de 10 dommerne i panelet sad Thomas' egen frisør. Og selvom det var ham, som havde klippet håret på Thomas' hoved, gav han som den eneste ikke topkarakter. Thomas måtte derfor nøjes med en anden plads, kun et point fra toppen af podiet.

Det har dog ikke den store betydning for Thomas, for ham betyder kærstens holdning det hele.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vindere afslører endnu et hussalg

- Min kæreste kan godt lide den, og det er det vigtigste, siger han og smiler.

Thomas har igennem de sidste 10 måneder været kærester med en 35-årige Aira. Hun har været en kæmpe støtte for ham gennem hele programmet og har trofast været med til at smage sig igennem Thomas' mange nye smagsopfindelser.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Mascha Vangs datter i heste-ulykke