HOT NEWS: Ulven og Ræven åbner cocktailbar

Brødrene Peter og Kasper Birch har valgt at droppe at servicere reality-segmentet og åbner derfor en cocktailbar for de mere eksklusive kunder i København K.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 31. maj 2014 kl. 11:22

Peter Birch har de senere år stået bag et par forskellige billigbarer i København, hvor priserne har været upåklagelige. Barerne har henvendt sig til det lidt yngre publikum, men det skal nu være slut. For både Peter og lillebror Kasper åbner i aften en cocktailbar, hvor de vil gå efter et ældre og mere modnet publikum.
– Min drøm går i opfyldelse nu. Det har været min drøm rigtig længe.  Jeg er uddannet tjener, fortæller Kasper Birch til MSN og tilføjer, at han sammen med Peter skal stå bag baren i Knabrostræde i det indre København, hvor den nye cocktailbar kommer til at ligge.
Men det er ingen hemmelighed, at der ligger masser af den slags i København K. Men det skræmmer ikke de to ambitiøse brødre.
– Vi skiller os meget ud – vi skal ikke konkurrere med andre. Jeg ved, vi kan tiltrække de fedeste mennesker i København, fastslår Kasper, som deltog i dette års af ’Paradise Hotel 10’.
Læs mere her.
LÆS OGSÅ:’Paradise Hotel’: Se de tidligere vindere her
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.