Ulf Pilgaard efter konens død: Sådan er livet som enkemand

Den folkekære skuespiller har svært ved at vænne sig til at leve alene.

Af Helle Bill Madsen - 2. maj 2017 kl. 16:03

Dagene er fyldt op med prøverne på dette års cirkusrevy, men når Ulf Pilgaard kommer hjem alene hjem til huset i Hellerup, er der meget stille. Ulfs hustru gennem 46 år, Gitte, døde i november af den sjældne og arvelige demenssygdom Huntingtons Chorea, 69 år gammel, og efter så mange års samliv er det svært for Ulf at være alene.
LÆS OGSÅ: Søren Østergaard: Sygdommen har bredt sig

Gitte var med til at fejre Ulf på hans 75-års fødselsdag for halvandet år siden, og gennem 46 år fejrede de mange festlige stunder sammen. (Foto: Sisse Stroyer)


 
–  Jeg har det egentligt meget godt, men jeg må sgu indrømme, at det er meget ensomt. Det er mærkeligt. Jeg talte med jo hende hver eneste dag om selv de mindste ting. Jeg prøver at holde fast i alle de små rutiner, vi havde sammen, for så fungerer hverdagen bedst for mig. Gitte var jo selvfølgelig syg, så jeg var vant til at klare mange ting alene, men nu er der tomt, siger Ulf Pilgaard, der netop er kommet hjem fra en ferie alene.
– Og når det så er sagt, så har jeg jo heldigvis en masse dejlige mennesker omkring mig, som holder mig i gang, og jeg har lige været to uger på Gran Canaria på ferie. Jeg orkede ikke den lange tur til Thailand, som Gitte og jeg plejede at tage på, fortæller den folkekære skuespiller.
LÆS OGSÅ: Peter Aalbæk efter stor hjerteoperation: Det var bizart smertefrit

LÆS OGSÅ: Dots store sorg: Kæmper for hjerneskadet datter

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.