UH! Nye afsløringer om 'Vild med dans' - Her & Nu

UH! Nye afsløringer om ‘Vild med dans’

Snart kender vi navnet på alle, der skal udgøre holdet som Danmarks modigste dansere i efterårets omgang ‘Vild med dans’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 1. september 2020 kl. 12:46

Om en måned går det løs på det efterhånden velkendte dansegulv, når der den 2. oktober er premiere på sæson 17 af ‘Vild med dans’. I den forbindelse er der i dag blevet offentliggjort endnu to navne på kendte, modige danskere, der for tiden knokler i træningslokalet for at blive klar.

Det drejer sig om håndboldspilleren Lars Krogh Jeppesen og ‘Station 2’-værten Kristian Bech. Det skriver TV 2. 

LÆS OGSÅ: ENDELIG: Er du klar til den nye sæson ‘Paradise Hotel’

44-årige Kristian Bech er blandt andet kendt fra programmer som ‘Eftersøgt’, ‘Station 2’ og ‘Bech og de ekstreme aktivister’, og for tiden kan man opleve ham som vært på programmet ‘Som sunket i jorden’.

Kristian Bech. (Foto: Peter Hauerbach)

Den to meter høje Lars Krogh Jeppesen, 41, har spillet 123 kampe og lavet 356 mål for det danske håndboldlandshold og var med til at vinde EM i 2008. I 2012 stoppede han sin karriere som professionel håndboldspiller for at være kommentator for DR.

LÆS OGSÅ: Sofie Lindes udmelding får store konsekvenser for ‘X factor’

Lars Krogh Jeppesen. (Foto: Bo Nymann)
Lars Krogh Jeppesen

Dermed er de kendte, der skal være med i ‘Vild med dans’, følgende: Lars Krogh Jeppesen, Albert Rosin Harson, Vicky Knudsen, Sara Bro, Wafande, Hilda Heick, Merete Mærkedahl, Emili Sindlev, Faustix og Janus Nabil Bakrawi.

LÆS OGSÅ: Mangler du også et ‘Vild med dans’-overblik? Få det her

Der mangler kun at blive offentliggjort et enkelt navn, lige som det mangler at blive offentliggjort, hvem der skal danse med hvem.

De 12 professionelle dansere kender vi fra tidligere sæsoner. Dansere er: Thomas Evers Poulsen, Mille Funk, Silas Holst, Morten Kjeldgaard, Michael Olesen, Karina Frimodt, Jenna Bagge, Mie Martha Moltke, Malene Østergaard, Asta Björk, Martin Parnov Reichhart og Mads Vad.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Her er navnet på Cengiz og Geggos datter