Ude af ‘MasterChef Jul’: Jeg undervurderede de andre

Konkurrencen lå perfekt til Troels, som endelig fik chancen for at slå Natascha, som slog ham ud i ‘MasterChef’ 2020, men Troels undervurderede de andre deltagere og måtte i aften forlade ‘MasterChef Jul’.

Af Rikke Lynge - 25. november 2020 kl. 20:55

Troels Katholm var i aftenens konkurrence af ‘MasterChef Jul’ på hjemmebane, da deltagerne i den sidste elemineringskonkurrence skulle lave de bedste tarteletter.

– Hvis jeg ikke kan det her, så fortjener jeg ikke at være her, sagde en overlegen Troels i aftenens program. Troels var ifølge sig selv på hjemmebane, og det vigtigste var at slå Natascha, der slog ham ud af ‘MasterChef’ 2020.

LÆS OGSÅ: TV3-deltager tog en stor chance: Kunne gå glip af datterens fødsel

– Jeg er et stort konkurrencemenneske, og at tabe til Natasha på min egen hjemmebane var absolut ikke med i mine planer. Der var flere dele, der gik galt, men primært så var det jo min kylling, der blev udkogt og trævlede. Ja, mine hvide syltede asparges var rå, og det vidste jeg godt, men for mig gav det ikke så meget mening at tilberede på dem. Jeg ville heller ikke have kogt videre på en syltet agurk fortæller Troels til HER&NU forud for aftenens exit i ‘MasterChef Jul’.

Troels mener ikke, at han var for overlegen i konkurrencen, men der var en anden udfordring.

– Jeg undervurderede de andre og havde ikke den respekt overfor de råvarer, jeg stod med, som jeg burde have haft, fortæller Troels, der var tilfreds med smagen, som han også fik ros for, men strukturen manglede.

LÆS OGSÅ: Karina Frimodt tilbage i ‘Vild med dans’

Siden ‘MasterChef’

‘MasterChef’ 2020 har givet en masse læring og inspiration hos Troels, hvilket har ført til flere nye projekter.

– Jeg har startet min egen lille hobby virksomhed ved siden af mit daglige virke som pædagog. I virksomheden ‘Katten I Køkkenet’ laver jeg private Dining til private og virksomheder. Det har jeg fået rigtig god feedback på og har haft nogle gode og sjove oplevelser i private hjem, hvor der er fortalt en masse anekdoter fra ‘MasterChef’, fortæller Troels og fortsætter:

– Derudover er jeg blevet konsulent for ‘Thermomix’ og kører rundt og laver demoer og viser, hvad maskinen kan. Så jeg har mange jern i ilden og prøver at navigere i et travlt arbejdsliv og få fritid og familietid til at gå op i en højere enhed.

LÆS OGSÅ: Ida Corr udtaler sig om ny ‘X Factor’-dommer

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa flygter fra kommunen efter sag om tvangsfjernelse