TV3 varsler om ændringer i kommende 'Paradise'-sæson

Taktikkerne og fedtspillerne skal erstattes i næste ‘Paradise’-sæson.

Paradise hotel
Af Emilie Holm Egebro - 10. juli 2015 kl. 11:55

Da ‘Paradise Hotel’ tidligere i år blev sendt, var det 11 sæson, der løb af stablen. Det har betydet, at nutidens ungdom er vokset op med programmet, og nu kender så meget til konceptet ‘Paradise Hotel’, at de ved, hvordan spillet skal spilles. Det har givet udfordringer for produktionsselskabet, mener TV3’s redaktør Mads Lindemann.
– Vi skal lave noget, der er mindre forudsigeligt for deltagerne. Man skal ikke føle sig sikker på ‘Paradise Hotel’, så vi kommer til at ryste posen en del, siger Mads til metroxpress og fortsætter:
– Vi så en tendens i sidste sæson med nogle, der tog af sted for at fedtspille, tænke taktisk og så sad de og røg smøger på trappestenen i håbet om at gå hele vejen. Folk behøver ikke at rende rundt og te sig som aber hele tiden, men man er nødt til at bidrage med noget.
LÆS OGSÅ: Sådan bliver du den perfekte paradiso
‘Paradise’-finalist er enig
En af årets ‘Paradise’-finalister, Kasper H, er helt enig med Mads Lindemann, som slår fast, at der kommer andre boller på suppen i dette års sæson.

Kasper (Foto: TV3)

Kasper H glæder sig til at se, hvad produktionen finder på i år.  (Foto: TV3)


– Der var simpelthen så mange i år, som ikke bidrog med en skid. Samtidig er der selvfølgelig også meget, som ikke bliver vist på tv, så det kan være svært nogen gange at se, hvem der har bidraget, siger Kasper H til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Men socialt især der skal man altså bidrage. Og det var da helt sikkert os drenge i år, som trak læsset. Vi stod for alle legene og festerne, hvor pigerne ikke rigtig stod for så meget. Dog skal det siges, at man ikke bare kan fedtspille sig igennem. Det er simpelthen ikke muligt.
Både Kasper H og Mads Lindemann råder folk med forskellige udgangspunkter til at ansøge til den næste sæson. Så uanset om du er jurastuderende, frisør eller kassemedarbejder, så har du nu chancen for en tur til Mexico.
LÆS OGSÅ: TV3 søger ‘Paradise’-deltagere til ny sæson
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser