TV3 jubler: 'Paradise Hotel' er en succes

Sæson efter sæson har ‘Paradise Hotel’ trukket seere, og derfor ser det ud til, at det er et program-koncept, der er kommet for at blive.

Af Mikkeline Andersen - 16. maj 2013 kl. 14:42

Den niende sæson af ‘Paradise Hotel’ fik en hård begyndelse i forhold til seertallene, der langt fra levede op til forhåbningerne og forventningerne. Men ‘Paradise Hotel 9’ er kommet godt igen og formår at tiltrække seere uge efter uge, hvilket naturligvis glæder TV3.
– Vi er rigtig godt tilfredse med sæsonen. Selv om det er den niende sæson af programmet, så trækker det mange seere, og det er rigtig godt, for der er ikke mange programmer, som klarer ni sæsoner, siger TV3’s pressechef, Søren Hedman, til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Kay vil lave mere fjersyn
Har indtaget de sociale medier
TV-kanalerne er pressede fra alle sider, fordi man kan streame alverdens ting på nettet, og derfor understreger de gode seertal på ‘Paradise Hotel’ blot, at der stadig er stor interesse for konceptet.
– Selv om vi er truet af streamning, så viser ‘Paradise Hotel’, at der er seere, hvis man har de rigtige programmer, slår Søren Hedman fast.
En del af den teknologiske udvikling, som programmerne har skullet tilpasse sig, er de sociale medier. ‘Paradise Hotel’ og de sociale medier har særligt i denne sæson gået hånd i hånd.
– Den her sæson har haft et kæmpe liv på nettet og på de sociale medieliv. Den her sæson af ‘Paradise Hotel’ er faktisk den sæson, som har haft det største liv på de sociale medier, hvor der er blevet skrevet og debatteret meget.
LÆS OGSÅ: Nervepirrende parceremoni
Det kan altid blive bedre
Selv hvis der havde været fantastiske seertal sæsonen igennem, så havde det ikke fået TV3 til at læne sig tilbage og ride på en bølge af succes. Der er nemlig altid plads til forbedring.
– Vi laver altid om hver sæson. I den her sæson lod vi Paris Hilton, party-pigen over dem alle, indtage hotellet. Det var en god måde at starte på, lyder det fra Søren Hedman, der fortsætter:
– Vi lærer af hver sæson. Med 99.9 procent sikkerhed kommer der en tiende sæson, og den vil vi gøre endnu bedre.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Rikke spiller med musklerne
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.