De BEDSTE forvandlinger i 'Mit plastikmareridt'

Der har været mange flotte forvandlinger i denne sæson – men nogle har alligevel været noget bedre end andre.

Af Jonas Sand - 14. december 2016 kl. 20:55

Endnu en sæson af ‘Mit plastikmareridt’ rullede i år over skærmen, og her var lægerne  Jens Jørgen og Faye igen klar til at hjælpe en række danskere med at rette op på de kosmetiske operationer, der var gået galt.
TV3 har samlet de tre bedste forvandlinger fra den femte sæson af realityserien, og dem kan du se herunder:
LÆS OGSÅ: Mit plastikmareridt’-deltager: Mine bryster hæmmer mit job som stripper
3. Sonjas to navler
Under et kejsersnit fik Sonja skåret navlen midt over, og mavefedtet blev derfor delt på midten og samlede sig i to unaturlige buler på maven. Det ville Jens Jørgen og Faye gerne forsøger at ændre på, og det lykkedes i den grad.

2. Philips papirstynde næse
Som 16-årige brækkede Philip næsen i et slagsmål, og det skulle vise sig, at den var meget svær at rette op på. Tre operationer i udlandet fik ikke ændret på det faktum, at næsen var meget tynd og lavede fløjtelyde, når han trak vejret. Men lægerne ville alligevel forsøge med en fjerde operation.
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-Philip stopper aldrig med operationer

1. Christina uformlige bryster
På grund af anoreksi udviklede Christina ikke bryster i teenageårene. Det ville hun dog ændre på og lagde sig derfor under kniven som voksen. Operationen gik dog galt og blev langt fra det resultat, som hun ønskede. Men efter et indgreb fra Jens Jørgen og Faye skal hun ikke længere være ked af sine bryster.

LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-Gabriella jubler: Jeg er et helt nyt menneske
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.