TV2 blænder op for historisk 'VMD'-finale

‘Vild med dans 2014’ skiller sig ud fra mængden og vil under alle omstændigheder gå over i historien.

Af Mikkeline Andersen - 26. november 2014 kl. 15:25

Når uret på fredag viser 20:00, så er det med at finde kaffen og fredagshyggen frem. Finalen i ‘Vild med dans’ skal nemlig afgøres, og selvom det ikke er første gang, at TV2 kan glæde seerne med en, forhåbentlig, mindeværdig finale, så skiller dette års finale sig allerede ud fra mængden.
For første gang flytter finalen fra Sjælland til Jylland, når Horsens skal danne rammerne om den populære og underholdende danse-event. Og så kan de to par på dansegulvet sammensættes til tre. Den modige danser Johannes Nymark skal nemlig konkurrere mod Silas Holst, som han danner par med hjemme bag husets fire vægge.
– Uanset hvad, så får vi jo et trofæ med hjem, men jeg vil helst have, at det er i min taske, siger Johannes Nymark til Se & Hør.
LÆS OGSÅ: Danse-babe: Vært på nyt realityprogram
Rutineret finalist
Når den ellevte finale danser over de bonede brædder, så vil det være Silas’ femte finale. Men det bliver altså første gang, at et par på hjemmefronten skal dyste om dommernes og seernes stemmer.
– Jeg synes, det er helt vidunderligt. Det er en drømmefinale for mig, for samtidig med, at jeg selv er glad, er jeg også stolt af min mand, fortæller Silas.
Se ‘Vild med dans’-finalen på TV2 fredag klokken 20:00.
LÆS OGSÅ: ‘VMD’-semifinale: Det skal parrene danse
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.