Rasmus Botoft, Eva Jin, Søs Egelind, Mahamad Habane, Tobias Dybvad, Sofie Linde, Nikolaj Stokholm, Martin Brygmann, Sofie Jo Kaufmanas, Natasha Brock og Jesper Ole Feit Andersen
Rasmus Botoft, Eva Jin, Søs Egelind, Mahamad Habane, Tobias Dybvad, Sofie Linde, Nikolaj Stokholm, Martin Brygmann, Sofie Jo Kaufmanas, Natasha Brock og Jesper Ole Feit Andersen

Vinderen af 'LOL: Den der ler sidst': Jeg kan ikke få nok credit

Der var kamp til stregen mellem de to tilbageværende kamphaner.

Det er giganternes kamp i sjette og sidste afsnit af 'LOL: Den der ler sidst', hvor det hele skal afgøres. Rasmus Botoft og Martin Brygmann står overfor hinanden, og de har mange gode karakterer i gemmerne, som kan hyle den anden ud af det.

LÆS OGSÅ: Se Nikolaj Jacobsens kærlighed gennem 25 år

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Rasmus Botoft fortæller, hvorfor han sagde ja til programmet.

Derfor må de da også ud i en omkamp, da de kommer til at grine på samme tid. Men til slut trænger Brygmann sin modstander op i en krog, da han går ind i sin gamle karakter som Kirsten Hüttemeier og laver en jordbærkage med torskerogn.

LÆS OGSÅ: Amalie fanget mellem mor og Mikkel: Ked af situationen

Det bliver dødsstødet for Rasmus Botoft, og sejren går til Martin Brygmann, som vinder 100.000 kroner, som han vælger at donere til Danmarks Naturfredningsforening, og det er han mere end godt tilfreds med.

- Jeg har slået ni af mine kollegaer, og jeg har vundet 100.000, som går til et rigtig godt formål. Det er en kæmpe bedrift, synes jeg, og jeg synes ikke, jeg kan få nok credit for det, lyder det med et smil.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming åbner op om morens død: Det var voldsomt

Hans konkurrent må da også indrømme, at Brygmann ikke kom sovende til sejren.

- Jeg er ærgerlig over, jeg ikke vandt, når jeg nåede så langt, men jeg har det helt cool med at tabe til Martin, lyder det efterfølgende fra Botoft, som tidligere har sagt, at han frygtede Martin mest af alle deltagerne.

De øvrige deltagere er da også enige om, at det er meget fortjent, at Martin vinder programmet.

LÆS OGSÅ: Lotte Friis scorer nyt job