Nynne Larsen afslører nyt program

Der er dobbelt op på comeback til den tidligere reality-stjerne.

Hvis man følger med i Nynne Larsens liv, har man måske studset over, at hun den seneste uge har nævnt, at hun er ude på optagelser. Og overfor Realityportalen / HER&NU afslører Nynne, at det er ganske rigtigt, at hun inden længe er tilbage på skærmen.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Bolette og Jaffer er blevet forældre

- Jeg er i gang med at lave et program lige nu, så jeg skal videre på optagelse her om en times tid, men jeg kan ikke sige så meget, fortæller Nynne, da vi møder hende til 'Vi elsker' i Rødovre lørdag. Hun vil dog godt vil afvise, at der er tale om et datingprogram.

- Så tror jeg, jeg ville få et forklaringsproblem, når jeg kom hjem senere. Det er noget underholdning, noget hyggeligt - et lidt mere stille og roligt og dannet format, fortæller Nynne, som stadig dater Peter Birch.

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen taler ud om forhold til Peter

Optagelserne startede i denne uge, og ifølge Nynne fortsætter de lidt endnu. Det er dog ikke det eneste tv-program, som Nynne har i støbeskeen.

- Det her kommer ud til oktober, og så har jeg lige været i Magaluf og filme et program, og det tror jeg også kommer ud til oktober. Så jeg tror ikke, oktober er et dårligt bud, så er jeg tilbage, slutter hun.

Se hele interviewet med Nynne i videoen øverst i artiklen.