Mads Steffensen vært på Jeopardy
Mads Steffensen vært på Jeopardy

Mads Steffensen: 'Jeopardy!' er verdens bedste quiz

Den garvede vært er meget begejstret for sit nye job.

I aften er der premiere på den helt nye version af den ikoniske quiz 'Jeopardy!'. Denne gang er det kendte mennesker, der skal dyste i programmet, og det er Mads Steffensen, der står ved roret - og det er ikke en værtstjans, som han tager let på.

LÆS OGSÅ: Teitur Skoubo taler ud om fængslet: Ekstreme forhold

- Jeg har altid været kæmpe fan af Jeopardy, og det har faktisk været min yndlingsquiz af dem, der har været. Så når jeg siger det med, at det er verdens bedste quiz, så mener jeg det faktisk. Der er noget ægte ved det, fastslår Mads Steffensen og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas afslører ny kæreste

- Jeg kunne se, når deltagerne kommer ind i studiet første gang, og de ser den der store skærm med emnerne og beløbene nedenunder, så gav det et gib i dem alle sammen, og man kunne godt se, at alle blev spændte og nervøse. For alle vil gerne gøre det godt - ingen har lyst til at dumme sig.

Tidligere værter i dyst

Til trods for sin store erfaring både som vært og ikke mindst quizvært så er Mads Steffensen godt klar over, at han skal udfylde nogle store sko fra de tidligere værter. Og presset bliver ikke mindre af, at både Lasse Rimmer og Søren Kaster, som har været vært på programmet i sin oprindelige udgave, skal deltage i quizzen nu.

LÆS OGSÅ: Louise Hjort afslører: Smidt ud hjemmefra

- Det var stort at have Søren med og Mads også, det er lang tid siden, og han ligner jo sig selv. Han er en fed fyr, og han sagde også nogle meget søde ting til mig om mit værtsskab, så det blev jeg rigtig glad for, afslører Mads Steffensen.

LÆS OGSÅ: Mette Helena åbner op om hemmelig kæreste

Lasse Rimmer og Søren Kaster dyster mod hinanden og mod journalist Sisse Sejr Nørgaard i det afsnit, de deltager i af 'Jeopardy!'.

I aftenens premiereprogram er det dog tv-vært Tine Götzsche, der møder Ekstra Bladets tidligere chefredaktør Poul Madsen og udenrigskorrespondent Simi Jan.

Søren Kaster, Sisse Sejr Nørgaard, Mads Steffensen og Lasse Rimmer
Søren Kaster, Sisse Sejr Nørgaard, Mads Steffensen og Lasse Rimmer