Türker åbner op: Sådan går det Ninos i ‘Robinson’

Türker er sikker på, at vennen kommer langt i ekspeditionen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 13. september 2021 kl. 06:26

Sæson nummer 22 af ‘Robinson Ekspeditionen’ er netop skudt i gang, og her skal 22 friske deltagere dyste om at blive den sidste, der står tilbage som vinder.

Som bekendt er Türker Alicis bror, Ninos Oraha, at finde i årets ekspedition, og derfor hepper Türker selvfølgelig med fra sidelinjen. Han var selv med i sæson 20, der blev vist i 2018, og her blev han stemt ud lige inden finalen.

LÆS OGSÅ: Linse afslører barsk side af venskabet med Didde: Det er aldrig vist i ‘Bryggen’

Artiklen fortsættes under videoen…

Den tidligere ‘Robinson’-deltager har ikke svaret på, hvor langt han kommer til at se sin bror nå i konkurrencen, der i år foregår i Den Dominikanske Republik. Men han har et fornuftigt bud.

– Jeg har ingen idé om, hvor langt han kommer, og jeg kan jo se, at han har tabt sig rigtig meget. Så jeg tænker, at han er nået rimelig langt. Men det siger jo sig selv. Man smider ikke bare så mange kilo, hvis man ikke er nået langt. Så har man satme da noget af en forbrænding, siger Türker, der selv oplevede at smide omkring 16 kilo i løbet af opholdet.

LÆS OGSÅ: ‘Stjerne Boksning’ er slut: Her er vinderne

Türker vil også helst blive overrasket.

– Jeg har sagt til ham, at han ikke må sige noget som helst til mig, og han vil heller ikke sige noget som helst, fordi det skal komme som en overraskelse. Ligesom da jeg var afsted, der fortalte jeg ham ikke noget, lyder det.

Artiklen fortsættes under billedet…

Ninos, som har Bronuts sammen med Türker er med i ‘Robinson’ 2021 (Foto: TV3/Viaplay)

Türker og Ninos ser realityprogrammet sammen hver mandag. Türker mærker tydeligt, at ‘Robinson’ har påvirket hans bror positivt.

Julie Ølgaard om Robert Hansen: Vi snakker sammen hele tiden

– Jeg kan også mærke på ham, at han nu er meget mere motiveret til for eksempel træning, og det er også dejligt at se, for det er jo en stor fælles ting, som vi har sammen, siger Türker.

Træning og ‘Bronuts’ er de to store ting, som Ninos og Türker har til fælles, og det er ofte under en træning, at de får en ny og god idé til ‘Bronuts’.