Camilla af Rosenborg fandt sin nye kæreste i TV3-programmet 'Til middag hos'

For det ikke skal være løgn, så endte aftenens Tinder-profil faktisk med at skaffe værtinden en kæreste.

Af Lise Nygaard - 27. april 2017 kl. 19:55

Camilla af Rosenborg var værtinde i aftenens afsnit af ‘Til middag hos’. Og her endte det som bekendt med, at hun endte på dating-appen Tinder, eftersom Thomas Evers oprettede en profil til hende.

Parret er meget glade for hinanden. (Foto: Lars E. Andreassen)


– Jeg var jo først rigtig meget modstander af det. Men jeg prøvede det alligevel, og mens Thomas viste mig, hvordan det virkede, kom vi forbi Ivan, og han så bare rigtig sød ud, fortæller Camilla til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Thomas Evers Poulsen indrømmer blankt: Min mor gør stadig…
Havde meget tilfælles
Camilla, der ikke har datet i et kvart århundrede, fik at vide af Thomas, at hun måtte tæmme sin tålmodighed og ikke skrive lige med det samme, men næste morgen lå der en besked fra Ivan.
– Vi havde rigtig meget at tale om, og det viste sig, at vi havde arbejdet det samme sted som unge, så vi startede ikke helt fra nul. Jeg fortalte ham, at det var lidt for sjov, at jeg var på Tinder, og jeg ville slette min profil. Han gjorde det samme, og vi fortsatte snakken på telefonen, fortæller hun.
Hvad der startede som Thomas Evers’ skøre ide viste sig at blive til et ‘match made in heaven’. Camilla og Ivan har nu været sammen i tre måneder, og Thomas’ indsats er absolut ikke glemt.
– Vi sendte et billede til Thomas fra vores første date og skrev ‘tak’, griner Camilla
LÆS OGSÅ: Malou Stella åbner op: Sådan Går det i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.