Tina Maria om at flytte til London: Det var en hård start - Her & Nu

Tina Maria om at flytte til London: Det var en hård start

Den populære blogger følte sig ensom i den første tid i London.

Af Emilie Holm Egebro - 26. november 2015 kl. 08:55

Det er knap et år siden, at den tidligere ‘Paradise’-deltager Tina Maria afslørede, at hun og kæresten Patrick skulle flytte til London. Patrick flyttede allerede tilbage i januar, mens Tina Maria måtte vente til juli, hvor hun blev færdig med sin HF-eksamen. Det har dog ikke været helt nemt at forlade Danmark.
– Det var rigtig hårdt i starten, fordi mit arbejde går ud på, at jeg oftest bare sidder hjemme og arbejder. I Danmark har jeg min familie og mine venner, så der ville jeg lige kunne køre forbi dem, hvor herovre, der har jeg ikke rigtig nogen andre end Patrick, forklarer Tina Maria på sin blog.
– I begyndelsen var jeg ensom og ked af det, og jeg synes egentlig, at det var ret hårdt, men nu nyder jeg det og elsker det. Jeg går bare rundt og hygger mig alene i London og henter lige en kaffe, når jeg har lyst.
Tina Maria arbejder som fuldtidsblogger, så hun nyder nu friheden i at kunne være, hvor hun vil, hvis bare hun har sin computer med sig.
Se videoen nedenfor, hvor Tina Maria svarer på læsernes spørgsmål:

Se galleriet af Tina Maria øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Tina Maria springer ud som fuldtidsblogger
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Tina Maria sælger ud
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.