Tina Lund efter stort opgør med Janni Ree: I dag er alt ændret

Tina Lund har svært ved at glemme, hvad ‘Forsidefruer’-kollegaen Janni Ree har sagt om hende. Hun troede, Janni var hendes veninde, men det har episoden efter Færøerne ændret på.

Af Caroline Grønne Wigdal - 23. september 2021 kl. 20:49

Da sæson 9 af ‘Forsidefruer’ rullede over skærmene tilbage i foråret, udspillede det ene drama efter det andet sig, og det hele udsprang af det, der ellers skulle have været et par hyggelige ture til Tisvilde og Færøerne.

Især på Færøerne gik det galt mellem Tina Lund og Janni Ree, der begge gerne ville have det største værelse med havudsigt på hotellet, gruppen skulle bo på. Konflikten blev egentlig afsluttet på hotellet, men efterfølgende hjemme i Danmark rullede den videre, da Janni efter at have set afsnittet, udtalte sig om Tina, Gunnvør og Karina i flere medier. Blandt andet sagde hun, at Tina var en egoist og falsk.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Astrid om at se sig selv på tv: Det er pinligt

I den nye sæson ‘Forsidefruer’, som havde premiere den 2. september, kan man nu se Tina Lund reagere på Jannis udtalelser, som kommer som lidt af et chok for hende.

Artiklen fortsættes under videoen…

– Jeg blev virkelig ked af de udtalelser, som hun kom med flere gange til flere medier. Jeg så hende som en veninde og en god kollega, men sådan siger veninder ikke om hinanden. Det har nok ændret mit forhold til Janni og mit syn på hende, siger Tina Lund i dag til Realityportalen.

Hun fortsætter:

– Men det ramte mig også på et tidspunkt, hvor jeg i forvejen skulle tage en svær beslutning om at flytte til Danmark, og hvor jeg skulle forlade mange gode venner i Dubai. Så der havde jeg mere brug for en god veninde.

Status i dag

Janni har tidligere udtalt, at alle fruerne har sluttet fred, og at de efter en god og lang sommerferie nu er begyndt på en frisk. I sidste uge var de fem fruer på en rejse til Italien for at optage endnu en sæson, og her oplevede Janni, at stemningen var rigtig god.

LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Jeg fortryder mine bryster 

Tina oplever også en god stemning i gruppen, men hun har ikke glemt, hvad der er sket.

– Vi kan sagtens sidde og have en god middag sammen og hygge os. Men det er ikke sådan, at alt bare er som før, og sådan har Gunnvør og Karina det også. Janni har sagt, at hun er ked af den måde, afsnittet fra Færøerne blev klippet sammen på, og at det var produktionsselskabet og ikke mig, hun var sur på, og det lytter jeg selvfølgelig til. Men det laver jo ikke om på, hvilke ting hun har været ude og sige om mig og de andre i gruppen. Så mit forhold til Janni er ikke som før, siger Tina.

LÆS OGSÅ: Populær vært chokerer: Det er slut!

Læs mere om