Tidligere Miss Paradise er blevet bodybuilder - Her & Nu

Tidligere Miss Paradise er blevet bodybuilder

For fem år siden vandt hun titlen som Miss Paradise, nu har hun vundet sin første fitness-konkurrence.

Af Louise Vilsbøl - 29. juni 2016 kl. 15:00

Vi har set mange vilde forvandlinger i form af nye hårfarver, vægttab eller lignende, men det er sjældent, at vi har set så vild en forvandling i det hele taget, som den der er sket med Regitze fra ‘Paradise Hotel’ sæson 7.
Da Regitze kom ind på hotellet, var det som en rapkæftet blondine, der var spinkel af bygning. Hun vandt titlen som Miss Paradise, men løb ikke med sejren i sidste ende.
Hun fik en chance mere på hotellet i ‘Paradise Hotel Reunion’ året efter, hvor de andre deltagere havde svært ved at kende hende. Regitze havde skiftet sin lyshårede korte frisure ud med en lang sort manke, og så var der kommet noget mere fylde i brysterne.
LÆS OGSÅ: HOT: Miss Paradise twerker sig til sejr
LÆS OGSÅ: WOW: ‘Paradise’-babe har smidt 15 kilo
Vandt sin første konkurrence
Nu er der dog sket endnu mere med den smukke paradiso. For lidt over et år siden flyttede hun ned til sin kæreste i Sydafrika, hvor hun bor i dag. Kæresten er professionel bodybuilder og træner, og Regitze blev hurtigt bidt af hans livsstil.
Hendes stærke konkurrencegen, som man også kunne se på ‘Paradise Hotel’, var til stor gavn, og i oktober sidste år deltog hun i sin første konkurrence BBSA – Body Beautiful South Africa, som hun vandt i kategorien Female Fitness Model.
Men på sin Facebookprofil skriver hun, at hun glæder sig til at vise folk, at 2015 kun var opvarmning, så det bliver spændende at se, hvad den smukke eks-paradiso kan opnå i fitness-verdenen.
Se billeder af Regitze og kæresten herunder, kan I kende hende?
LÆS OGSÅ: Ung mor er blevet bodybuilder – kan I kende hende?
LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Paradise’-vinder er gravidFølg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.