'Teen Mom'-stjerne anholdt

Tv-stjernen er igen i problemer med politiet.

Teen mom
Af Ritzau - 15. december 2016 kl. 17:55

Nathan Griffith kæmper i øjeblikket en hård kamp for at bevare retten til at se sin søn, som han har med ‘Teen Mom 2’-deltageren Jenelle Evans. Parret er i øjeblikket i gang med en grim retssag, men den 29-årige amerikaner gør ikke meget for at hjælpe sin egen sag.
Nathan er nemlig blevet anholdt, efter han siden mandag aften var eftersøgt af politiet. Her havde han en større diskussion med sin ekskæreste, 31-årige Jessica Henry, der endte med, at han tog kvælertag på hende. Det viser politirapporten, der blev optaget i forbindelse med ekskærestens anmeldelse.
Her står der også, at Jessica Henry roommate var i hjemmet, hvor hun spillede videospil. Hun var i sidste ende med til at få stoppet Nathan Griffith, der siden råbte og skreg ude foran bygningen, inden han smuttede, kort inden politiet ankom og optog rapport.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle i retten: Du tager stoffer og kan ikke passe vores søn!
Anholdt
Han var dog ikke en fri mand længe, og tirsdag blev han anholdt og sigtet for vold mod ekskæresten, som han nåede at være kærester med et års tid, inden hun denne sommer droppede ham. Det fremgår af Myrtle Beach Police Departments hjemmeside.

Nathan Griffith måtte igen stille sig op foran kameraet på politistationen. (Foto: Myrtle Beach Police Department)


Det er langt fra første gang, at Nathan Griffith er i problemer. Tilbage i august blev han også anmeldt af Jessica Henry for en lignende sag. Dengang blev han løsladt kort efter, da ekskæresten ikke havde synlige mærker på halsen.
Tiden vil vise, hvad der sker i denne sag, men sikkert er det, at det i hvert fald ikke hjælper i sagen om forældremyndighed mellem ham og Jenelle Evans. De to skal næste gang mødes i retten den 4. januar.
LÆS OGSÅ: Ekskærestens vilde anklage: ‘Teen Mom’-stjerne forsøgte selvmord
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.