'Teen Mom'-stjerne anholdt for overfald

Jenelle Evans er igen, igen blevet anholdt. Denne gang gik det ud over hendes eks-forlovedes nye kæreste.

Af Jonas Sand - 21. august 2015 kl. 18:00

Jenelle Evans fra ‘Teen Mom’ – den amerikanske version af ‘De unge mødre’ – er et kendt ansigt – også hos politiet, men det har dog intet at gøre med, at hun har været på tv. Den unge mor har været på kant med loven mange gange, og nu er det sket igen.
Denne gang er det endnu et overfald, der har sendt hende i politiets varetægt. Da hendes eks-kæreste, Nathan Griffith, som hun for kort tid siden afbrød forlovelsen med, ankom til hendes hus for at hente nogle ting, havde han sin nye kæreste med.
Det brød Jenelle Evans sig på ingen måde om, og ‘Teen Mom’-stjernen blev så vred, at hun til sidste kastede et glas efter Nathans nye kæreste, der blev ramt i hovedet. Det skriver US Magazine.
Det er ikke længe siden, at Jenelle Evans sidst var i politiets varetægt efter et overfald. Dengang var det eks-kæreste Nathan Griffith, det gik ud over. Han trak dog anmeldelsen tilbage, og de to fandt sammen igen – men kun for en kort periode.
Nathan og Jenelle har ét barn sammen, Kaiser på 13 måneder, mens hun også har seks-årige Jace fra et tidligere forhold.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’ dropper forlovede for anden gang
LÆS OGSÅ: ‘Teen mom’-Jenelle anholdt: Bankede kæresten
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle slipper for fængsel
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.