'Teen Mom'-pornostjerne planlægger adoption

Den unge mor vil gerne forøge familien, men det bliver uden, at hun selv skal være gravid.

Af Jonas Sand - 26. november 2015 kl. 20:55

Farrah Abraham er i forvejen mor til seks-årige Sophia, men den lille pige kan godt se frem til at blive storesøster inden længe. Det er dog ikke kæresten Simon Saran, som ‘Teen Mom’-stjernen vil have barn med.
I stedet planlægger hun at adoptere en lillebror eller -søster til Sophia. Det afslører den unge mor på sin Instagram-profil.
– Med over 145 millioner forældreløse børn i verden, glæder jeg mig virkelig til at gøre en forskel ved at adoptere i fremtiden, skriver Farrah Abraham til et billede af hende og datteren.


LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Farrah tvinger filmholdet til at leje toiletter
Ikke første gang
Det er ikke første gang, at ‘Teen Mom’-deltageren åbner om omkring muligheden for at adoptere et barn. For to uger siden luftede hun også mulighed på Instagram.
– Jeg håber snart, at Sophia og jeg kan gøre en verden til forskel og adoptere en lillebror eller -søster til Sophia. Jeg har altid været passioneret omkring adoption, fordi det betyder meget for mig, min familie, min omgangskreds og mit hjerte. Tak til alle forældre, der har adopteret fantastiske børn og taget dem ind i deres kærlige familier, skrev hun.
Se flere billeder af ‘Teen Mom’-stjernen i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Ny bog afslører ALLE ‘Teen Mom’-hemmelighederne
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.