'Teen Mom'-Jenelles kæreste anklaget for partnervold

Meget tyder på, at Jenelle Evans har fået fingrene i endnu en bad boy.

Af Jonas Sand - 21. oktober 2015 kl. 14:09

Lærer hun det aldrig? Det kan man snart spørge sig selv om. ‘Teen Mom’-stjernen Jenelle Evans har gentagende gange været i voldelige forhold, og både hun og hendes tidligere partnere har flere gange været anholdt for vold.
I øjeblikket dater hun 27-årige David Eason, som også har en kriminel fortid, og nu viser det sig, at han tidligere har været anklaget for vold mod sin eks-kæreste. Det skriver Radar Online, der er i besiddelse af dokumenter, der beviser det.
– Den anklagede overfaldt (navn udeladt, red.), en kvindelige person, og greb om hendes hals og råbte: “Jeg slår dig ihjel, bitch,” står der i dokumentet, som mediet har fået fingrene i.
Hændelse skete den 19. april 2014, og godt en måned senere blev David Eason anholdt. Han endte dog med at blive frikendt på grund af manglende beviser den 24. juli samme år.
Tiden vil vise, om Jenelle Evans falder ind i samme mønster, som hun har gjort med sine tidligere kærester. Men i øjeblikket er parret lykkelige og planlægger at få børn sammen i fremtiden.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle: Jeg vil have en datter
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne kærester med ny kriminel
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne anholdt for overfald

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.