'Teen Mom'-Jenelle: Hashmisbrug skyld i mystisk sygdom - Her & Nu

'Teen Mom'-Jenelle: Hashmisbrug skyld i mystisk sygdom

Den unge mor frygtede en alvorlig sygdom, men sandheden har vist sig at være langt mindre skræmmende.

Teen Mom
Af Jonas Sand - 17. marts 2016 kl. 19:20

‘Teen Mom’-stjernen Jenelle Evans har i den seneste tid flere gange været indlagt på forskellige hospitaler med symptomer som svimmelhed, hedeture og kramper, mens hun også flere gange har været så svag, at hun ikke kunne gå.
Indtil nu har ingen læger kunnet finde forklaringen, og faktisk har det været så slemt, at hun overvejer helt at trække sig fra MTV-programmet. Men svaret kom, da hun tidligere på måneden rejste til Los Angeles for at deltage i det medicinske talkshow ‘The Doctors’ på CBS.
LÆS OGSÅ: Chokerende anklager mod ‘Teen Mom’-kæreste: Overgreb førte til selvmord
Her mente tv-lægerne nemlig, at der var to årsager til den  mystiske sygdom. Jenelle Evans lider nemlig af bivirkninger på hendes nye p-piller, mens hendes krop også reagerer på, at hun i december stoppede sit lange misbrug af hash.
– I denne sag er det de to stoffer, der er skyld i det – et der er blevet tilføjet, og et der er blevet fjernet, siger lægen Joseph Pinzone i tv-programmet ifølge Daily Mail.
Jenelle Evans frygtede, at hun var tvunget til at stoppe sin deltagelse i ‘Teen Mom’ på grund af sygdommen. Men den frygt er formentlig droppet nu.
Herunder kan du se et lille klip fra programmet.

LÆS OGSÅ: Sygdom kan tvinge ‘Teen Mom’-stjerne til stop

LÆS OGSÅ: Nye problemer hos Jenelle Evans: Politiet tilkaldt
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle er flyttet sammen med kriminel kæreste
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.