'Teen mom'-Jenelle anholdt: Bankede kæresten

Jenelle Evans er igen i politiets søgelys – denne gang fordi hun har banket eks-kæresten Nathan.

Af Jonas Sand - 30. maj 2015 kl. 8:21

Jenelle Evans fra serien ‘Teen Mom’ – den amerikanske version af ‘De unge mødre’ – på MTV har aldrig været god til at holde sig indenfor lovens rammer, og nu er den unge mor igen kommet i politiets søgelys.

Jenelle måtte endnu engang stille op til et såkaldt mugshot.

Jenelle måtte endnu engang stille op til et såkaldt mugshot.


Tidligere på ugen udsendte politiet fra Myrtle Beach, South Carolina en arrestordre på ‘Teen Mom’-stjernen, fordi hun havde overfaldet hendes tidligere forlovede, Nathan Griffith.
Allerede dagen efter mødte Jenelle op på politistationen – efterfulgt af et kamerahold fra MTV -og her blev hun afhørt og senere anklaget for partner-vold.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ung mor
Stjal hendes telefon
Selve voldsepisoden udspillede sig tirsdag i denne uge, hvor Jenelle dukkede op ved Nathans hus for at hende parrets søn. Her tog han den unge mors telefon og nægtede at give den tilbage, skriver ‘Teen Mom’-deltagerens PR-afdeling på Twitter.
 

 

Det er langt fra første gang, at Jenelle har været på kant med loven. Tidligere har hun været anholdt for både indbrud, besiddelse af narko og overfald, og nu kan hun altså også skrive partner-vold på listen.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘De unge mødre’-par er blevet skilt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.