'Teen Mom'-deltager: Jeg er kun med for pengenes skyld

Chelsea Houskas eks-kæreste Adam Lind er stadig tvunget til at være med i ‘Teen Mom’, men det er ikek med hans gode vilje.

Af Jonas Sand - 10. oktober 2015 kl. 9:39

25-årige Adam Lind dukkede for første gang op på tv-skærmene, da han sammen med kæresten Chelsea Houska deltog i MTV-programmet ’16 and Pregnant’ – som i øjeblikket kører på sjette sæson under navnet ‘Teen Mom 2’.
Her har seerne fulgt med i det hårdt prøvede forhold til Chelsea, som han har datteren Aubree med, og selv om de to ikke længere er et par, så er Adam stadig med i programmet. Men det er ikke med hans gode vilje.
– Nej, jeg kan faktisk overhovedet ikke lide at filme. Men jeg er under kontrakt, så jeg kan ikke bare skride. Men pengene til mig, Chelsea, Aubree, Paislee og Taylor er naturligvis gode. Men hvis jeg kunne gå syv år tilbage, havde jeg ikke skrevet under, siger Adam til Examiner.
LÆS OGSÅ: MTV klar med mere ‘Teen Mom’
Ny kæreste
Adam Lind har efterhånden fået et rygtet som lidt af en bad boy, og både forholdet til Chelsea Houska samt hans anden eks-kæreste Taylor Halbur, som han har datteren Paislee med, har været fyldt med problemer.
Men sådan er det ikke længere for ‘Teen Mom’-faren, der nu har fundet kærligheden igen – og denne gang er der ingen drama.
– Jeg har en fantastisk kæreste, der hedder Stasia. Der er ingen drama eller noget, og der er heller ingen problemer mellem hende, Taylor og Chelsea. Hun arbejder på fuld tid og træner meget – ligesom jeg gør, fortæller han.
LÆS OGSÅ: Efter grove beskyldninger: ‘Teen Mom’-deltager risikerer fyring
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.