Tårerne triller i ny sæson Top Model

I aften starter Caroline Fleming en ny jagt på danske modelaspiranter, og her bliver der ikke lagt fingre imellem, når pigerne skal bedømmes.

Af Louise Vilsbøl - 20. september 2012 kl. 12:42

Så er det igen blevet tid til, at Danmarks næste topmodel skal findes! Caroline Fleming skal igen dette efterår styre 20 håbefulde piger, og sammen med sine meddommere Uffe Buchard, Oliver Bjerrehuus og Jesper Thomsen vil hun guide modelaspiranterne igennem en fantastisk topmodelrejse.
Og den skrappe konkurrence starter fra første dag. Allerede fra begyndelsen bliver pigerne nemlig bedømt. Dommerne vil se pigerne i undertøj, og det bliver noget af en udfordring for aarhusianske Julie, der aldrig rigtig har været glad for sin krop.

Caroline Fleming står endnu engang i spidsen for ‘Danmarks næste Topmodel’


TEASER: Få en smagsprøve på Danmarks næste Topmodel her
Dommerne er traditionen tro hudløst ærlige, når de vurderer pigernes potentiale, og beskeden om lidt for meget fedt på lårene får tårerne til at trille ned ad kinderne på Lizette.
Pludselig får dommerne en deja-vu-oplevelse. De 15-årige enæggede tvillinger Hannah og Emma er nemlig begge kommet igennem den første casting og møder nu for første gang de fire dommere.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.