Tabita afslører: Derfor måtte jeg ikke drikke i ‘Ex on the Beach’

For Tabita Thinggard var der mange dage i løbet af sommeren, hvor hun slet ikke drak, fordi produktionen ikke tillod hende det.

Af Caroline Grønne Wigdal - 24. januar 2021 kl. 20:55

Det er ikke nogen hemmelighed, at det går festligt for sig i ‘Ex on the Beach’-villaen, hvor der bestemt aldrig bliver sparret på de våde varer.

Der bliver faktisk drukket godt med alkohol hver aften, som man også kan se i realityprogrammet, hvor der er masser af kulørte væsker i glas og kander.

LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-deltager venter barn

Men faktisk havde Tabita en del aftener, hvor hun ikke drak. Det skyldtes, at hun desværre var blevet ramt af en infektion i kroppen.

– Jeg var på noget antibiotika, så produktionen ville ikke have, jeg drak i den tid, jeg var på de piller, forklarer baben til Realityportalen.

‘Ex on the Beach’-veninden Amalie Thulstrup fortæller, at de hver aften fik serveret driks, men at det blev kontrolleret, hvor meget hver deltager fik at drikke, så ingen fik for meget.

– Og så var der to større beholdere med alkohol, man ser den nogle gange stå på bordet i lunchen til festerne. Enkelte aftenener var der også øl, og ja en aften fik Tabita og jeg også en kande med mindre stærk alkohol, fordi vi simpelthen havde drukket for meget dagen før, siger Amalie, der nåede at have 11 festlige aftener i villaen.

Amalie Thulstrup (Foto: Michael Stub)

LÆS OGSÅ: Efter ‘Løvens Hule’: Er flyttet ind hos Jesper Buch

Aner ikke, hvad vi drikker

Tabita fortæller også, at deltagerne i ‘Ex on the Beach’ aldrig ved, hvad de får serveret.

– De kunne have puttet alt i, vi aner ikke, hvad vi får.

LÆS OGSÅ: WOW! Kendisser raser over Martin Jensen

Tidligere har holdet bag ‘Ex on the Beach’ forklaret, at det er dem, der styrer, hvor meget alkohol deltagerne får – og hvornår de får det.

– Vi styrer en del af de ting, der sker. For eksempel hvornår der kommer alkohol, fest og musik. Og så vurderer vi, hvornår nogen har fået nok at drikke, eller om de kan tåle lidt mere. Så man kan sige, at vi sætter rammerne, og hvad der udspiller sig indenfor dem, er udelukkende styret af relationerne mellem deltagerne, lød det fra programchef i 2019, Henrik Rasmussen.

LÆS OGSÅ: Så du det? Amalie Szigethys gamle virksomhed i ‘Løvens hule