Tårevædet realitybabe: Derfor sletter jeg min profil

Freja Benedikte er blevet bombarderet med hadefulde beskeder, siden det kom frem, at hun har oprettet en Only Fans-profil.

Af Lærke Stræde - 12. august 2021 kl. 14:21

‘Singletown’-parret, Freja og Mick, har haft sine op- og nedture i forholdet og har aldrig været bange for at dele det med deres følgere. Derfor var det også naturligt for dem at involvere følgerne i deres diskussion om, hvorvidt Freja skulle oprette en profil på Only Fans eller ej.

Det har dog fået de ellers trofaste følgere til at se rødt. Deres sympati ligger hos Mick, som tydeligvis har et problem med kærestens behov for at dele ud af sin krop til de sultne mænd på platformen.

– De sidste par dage er jeg bare blevet lagt for had, og jeg føler, at I virkelig har haft ondt af Mick. I har svinet mig til og gjort mig til et usselt menenske, og det gør mig virkelig ked af det, for det er slet ikke sådan, jeg er. Jeg er blevet fremstillet SÅ dårligt, siger en grådkvalt Freja i sin Instagram-story.

LÆS OGSÅ: Sarah og Türker snydt: Det er en katastrofe!

Realitybaben føler sig misforstået, fordi det er blevet fremstillet som om, at hun gik imod sin kærestes vilje, men sådan har det ikke været, forsikrer hun.

– Mick har selv været med inde over, at jeg skulle have en Only Fans. Jeg havde aldrig gjort det, hvis han havde sagt nej. Jeg elsker Mick af hele mit hjerte, og jeg ville aldrig nogensinde gøre det mod hans vilje, siger hun.

LÆS OGSÅ: Freja Benedikte på OnlyFans: Oplæres af Fie Laursen

Sletter sin Only Fans: Det er ærgerligt

Men selvom Mick i begyndelsen accepterede kærestens ønske, så blev det altså for meget for ham at kapere i praksis. Derfor har Freja nu i bagklogskabens lys valgt at slette sin Only Fans-profil.

– Det er nu kommet derud, hvor jeg vælger at stoppe min Only Fans, fordi han ikke kan klare det alligevel. Det er rigtig ærligt, for det var noget, jeg rigtig gerne ville, men samtidig lytter jeg også til Mick, og hvis det er sådan, han har det, så er det jo sådan, han har det.

LÆS OGSÅ: Hjemme hos Riskær: Min dejlige familie

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft