Szhirley's gode råd til børn og unge: Sådan kommer I igennem en skilsmisse

Den smukke sangerinde er selv skilsmissebarn og ved derfor af erfaring, hvad man kan gøre for at tackle den hårde situation.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 25. august 2016 kl. 16:55

Szhirley’s forældre blev skilt, da hun var fem år gammel. Det var en skilsmisse, der ramte sangerinden meget hårdt og gav hende en masse bekymringer i årene efter.
Selvom Szhirley er kommet over forældrenes skilsmisse, så bliver hun stadig hjemsøgt af de følelser, som en skilsmisse medfører.
Derfor har hun et par gode, brugbare råd til børn og unge, som kæmper for at klare forældrenes skilsmisse.
– Man skal ikke tro, man selv kan håndtere alle de følelser og tanker, sådan en skilsmisse medfører. Det er vigtigt at vide, at ligegyldigt hvilken følelse, man går med, så er der altid nogen, der har det på præcis samme måde, forklarer Szhirley til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Det er vigtigt, at man tør åbne op. Så letter det nemlig ens eget pres samt alle de tunge tanker og følelser, som kan svære at forholde sig til, når man ikke er ret gammel.
HOT NEWS: Szhirley viser barm i ny musikvideo
“Det er okay at have det dårligt”

Szhirley og hendes mor(Foto: Jeanet Rosenkjær Horstmann)

Szhirley og hendes mor. (Foto: Jeanet Rosenkjær Horstmann)


Szhirley er vokset op alene sammen med sin mor, og har på den måde haft en god barndom til trods for forældrenes skilsmisse. Men savnet til faren, som kort efter flyttede til Mexico, har været meget stort, og har medført, at hun oftest har kæmpet med mørke tanker.
– Man skal huske sig selv på, at det er okay at have det dårligt. Det er der mange andre, der også har, slår Szhirley fast og tilføjer:
– Men hvis man tør bede om hjælp, så står man faktisk endnu stærkere. Det er vigtigt at tænke på, at man er noget værd, at man fortjener noget bedre, end den situation, man står i.
Et andet godt råd er også, at det måske er vigtigt at tale med nogen, der har prøvet det samme.
– Søg hjælp hos andre, der har været igennem det samme og som er kommet videre. De har nemlig tit en masse erfaringer, som de kan dele ud af. Og det er guld værd.
Szhirley er gift med musikproduceren Dan. Sammen har de to børn.
Se Szhirley seks uger efter fødslen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.