Sy Lee udgiver endnu en single

Der har længe været stille hos den populære reality-stjerne, Sy Lee. Men nu er han på banen igen – og denne gang for fuld musik.

Af Mikkeline Andersen - 30. oktober 2012 kl. 12:48

Det er efterhånden længe siden, vi har hørt noget fra Sy Lee. Men fortvivl ikke – den seje diva har nemlig gang i det helt vilde.
–  Jeg er ved at lave en ny single – den hedder ‘Hollywood’. Datoen for udgivelsen er ikke sat, men der går ikke så længe, siger Sy Lee til Realityportalen.dk og lover samtidig, at han vender tilbage, når produceren har lagt en dato for udgivelsen fast.
Sangen vil udkomme som en video og vil kunne købes på Itunes og Spotify.
‘Hollywood’
Reality-divaen elsker Hollywood, som han blandt andet besøgte i sommers – og helt sikkert kommer til at besøge igen. Kærligheden til Hollywood har derfor også inspireret til titlen på Sy Lees nye single. Men mere kan der ikke røbes.
– Den er inspireret af min tur her i sommers. og det er der, min fremtidsdrøm
skal udleves. Der er mange grunde til, at den er skrevet, men det får Danmark at
se i fremtiden, for de kommer nok til at høre den igen og igen, griner Sy Lee.
LÆS OGSÅ: Sy Lee: Jeg nyder livet i USA
Sangen er lavet i samarbejde med den tidligere ‘Fristet’-deltagers producer, Christian Jensen. Christian Jensen kender og forstår Sy Lee og hans humor, og derfor kan man godt se frem til singlen, der er fyldt med sjov og spas.
‘Man kan kalde mig entertainer’
Selvom reality-stjernen snart kan skrive endnu en single på cv’et, så ser han ikke sig selv som sanger.
–  Jeg er ikke nogen sanger, men man kan kalde mig for en entertainer. Jeg giver folk underholdning og et smil på læben – eller et godt grin, fortæller han til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Sy Lees single udkommer 11. august
For tiden er Sy Lee ikke med i nogle tv-programmer, men det skal ikke afholde ham fra at underholde sine fans. Men han beroliger dog de mange fans – der spørger, om han ikke længere skal pryde tv-skærmene i de danske hjem – for han vil gerne lave mere tv.
I første omgang gælder det dog den nye single, Hollywood. Derudover synger den populære diva ‘Fristet-sang’ og ‘Vær’ dig selv’.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.