Stort kaos hos 'Luksusfælden'-deltager: Skal vælge mellem kæresten og bilen

Der venter ‘Luksusfælden’-eksperterne en svær opgave, hvis de skal få Morten tilbage på rette spor.

Af Jonas Sand - 8. oktober 2019 kl. 10:29

Zia på 20 og 22-årige Morten er kærester og bor sammen. Men Morten elsker biler lige så højt, som han elsker Zia, og det er nu ved at ødelægge deres forhold.
Morten gejler sine biler, og på blot fire år har han ejet 12 biler. Det har efterladt ham med en gæld på næsten 300.000, som han har svært ved at betale. Den seneste bil har han fået sin mor til at finansiere, fordi han ikke længere kan låne penge – men hende afdrager han heller ikke til.
LÆS OGSÅ: Realitybabe har fortid i ‘Luksusfælden’
Sin massive gæld bruger han som undskyldning, når han skal have Zia til at betale for mad og husleje, men da ‘Luksusfældens’ eksperter Kenneth Hansen og Carsten Linnemann viser det unge par regnskabet, bliver det dog tydeligt, at Mortens undskyldning for at måtte få finansieret sit forbrug af Zia, ikke holder vand.
For i stedet for at bidrage til parrets fælles liv, bruger Morten uden at blinke langt over 7000 kroner om måneden på biler, gejl og fastfood på tankstationen. Og gælden, som han bruger som undskyldning for at bruge Zias penge, den betaler han kun omkring 1000 kroner om måneden til.
LÆS OGSÅ: Vild gæld efter hashmisbrug: ‘Luksusfælden’-deltager fortryder ikke
Zia drømmer om at købe hus og stifte familie med Morten. Morten drømmer om en VW Polo DSG med automatgear. Hvis Morten forfølger sin nyeste bildrøm, forlader Zia ham.
Men lykkes det eksperterne at trænge igennem til Morten og få ham til at forstå, at hans bileventyr ikke blot koster ham mange penge, men også ender med at koste ham kærligheden, hvis det fortsætter?
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-par raser efter deltagelse: Eksperterne er jo etisk uforsvarlige
Få svaret i aften klokken 20:00 på TV3 eller allerede nu på Viaplay, mens du herunder kan få et smugkig på afsnittet:

LÆS OGSÅ: Jan Swyrtz gør comeback i ‘Luksusfælden’: Derfor er han tilbage