Realitybabe har fortid i 'Luksusfælden'

Nu gør sangerinden comeback på TV3 i et reality-program, men det er ikke første gang, hun indtager kanalen.

Af Redaktionen - 3. oktober 2019 kl. 12:10

I ‘Til middag hos’ i aften gæster vi sangerinde Katrine Daugaard, som deltog i Dansk Melodi Grand Prix tilbage i 2001, hvor hun blot var 19 år gammel. Siden har hun turneret landet rundt med med sin musik, som hun også underviser i. I denne uge er hun så aktuel i TV3s reality-middagskoncept, men det er ikke første gang, hun deltager i et af kanalens reality-programmer.
Den vågne seer vil måske huske Katrine som deltager i ‘Luksusfælden’ for tre år siden, hvor hun blandt andet blev kendt for at vælge dyrt designertøj fremfor ulykkesforsikring til sine børn. I aftenens program forsikrer Katrine dog om, at der er styr på økonomien nu.
LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os
Tilbage i 2016 var Katrine da heller ikke begejstret for ‘Luksusfældens’ hjælp eller manglen på samme, det endte nemlig med, at Jan Swyrtz og Carsten Linnemann var nødt til at forlade hende uden hjælp, fordi hun ikke ville droppe sine dyre vaner. Men Katrine fastslog dengang, at deres budget slet ikke passede, og at hun blev fremstillet helt forkert i programmet.
Læs hele artiklen omkring Katrines medvirken i ‘Luksusfælden’ HER.
I aften byder hun så TV3 og seerne indenfor i sit hjem igen, og her kan man altså komme med til udsøgt middag sammen med Katrine og programmets øvrige deltagere. Få et smugkig på Katrine i ‘Til middag hos’ herunder, hvor hun blandt andet fortæller, at hun slet ikke kunne lide sit eget MGP-hit, og se hende i ‘Luksusfælden’ øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Linse afslører nyt crush og bryllupstanker