'Den store vægtkamp'-Katrine: Jeg kunne aldrig være med

Det blev et farvel til Katrine i aftenens afsnit af ‘Den store vægtkamp’, men det var ikke noget, der kom bag på hende.

Af Louise Andersen - 30. august 2017 kl. 20:00

Det blev et farvel til Katrine i aftenens afsnit af ‘Den store vægtkamp’. Og selvom det aldrig er sjovt at ryge ud, så kom det ikke som den store overraskelse for den 30-årige deltager, der har reflekteret meget over måden, de var teamet op på i programmet.
– Jeg blev selvfølgelig lidt ærgerlig, men jeg havde ikke regnet med at vinde på noget tidspunkt, efter jeg så mine konkurrenter. Det fyldte meget, at vi var teamet op på den måde, så jeg var i gruppe med tre store, stærke mænd. Og selvom dysterne også var kondition, så var det alligevel også altid styrke. Og der kunne jeg aldrig være med, fortæller hun om de første tanker, hun gjorde sig efter, at hun røg ud.
LÆS OGSÅ: Wow! Så meget har Jesper tabt sig siden ‘Den store vægtkamp’
Katrine fortsatte med den sundere livsstil efter programmerne. Det er dog ikke tallet på vægten, men i lang højere grad hele hendes livsstil, hun har fokuseret på at ændre.
– Jeg har tabt et par kilo siden. Det er et stykke tid siden, jeg er blevet vejet, men det er livsstilændringen, jeg har forsøgt at opretholde med træning og bedre mad, siger hun.
LÆS OGSÅ: Få måneder efter fødslen: ‘Pradise’-babe gravid igen
Kusinen støtter fortsat
Katrine havde sin kusine Nanna med som støtte i programmet, og Nanna har stadig en stor betydning i Katrines kamp for en sundere livsstil.
– Nanna er stadig en stor støtte. Der er et stykke imellem os geografisk, men vi har nogle aftaler om, at vi mødes hver 14. dag. Hun er også kostvejleder, så hun har en vægt, jeg forholder mig til. Den fortæller fedtprocent og sådan noget. Og så træner vi sammen, fortæller Katrine.
LÆS OGSÅ: Geggo dropper drømmebryllup
Har arbejdet med sit mindset
Selvom hun er ude, så har deltagelsen i ‘Den store vægtkamp’ givet hende en masse på den lange bane.
– Jeg har arbejdet meget med mit mindset. Jeg har haft mange regler i mit hoved omkring kost, som var urealistiske at holde. Så det har jeg forsøgt at gøre lidt op med både ved hjælp af diætisten og Nanna. Og så at få implementeret træningen noget mere, siger hun og fortsætter
– Jeg stiller altid meget høje krav til mig selv, så sådan noget med, at hvis jeg har haft et kvarters tid til at træne eller cykle en kort tur, så har jeg altid tænkt, at det var ligegyldigt, fordi det ikke var nok tid. Det er også noget, jeg har forsøgt at arbejde på, for det er jo fint nok.
Du kan se mere om, hvordan det går Katrine i dag på Viafree.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg vil gerne sove hos Numse-Rasmus, hvis…
LÆS OGSÅ: ‘Den store vægtkamp’-Jeanne: Svært at sige farvel
LÆS OGSÅ: Premiere på nyt vægttabsprogram: Mere end halvdelen af din vægt er fedt!
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.