'Den store vægtkamp'-Jeanne: Svært at sige farvel

Det er aldrig sjovt at være den første, der ryger ud, men ‘Den store vægtkamp’ har givet 24-årige Jeanne blod på tanden.

Af Louise Andersen - 28. august 2017 kl. 20:00

Jeanne var den første deltager, der måtte forlade ‘Den store vægtkamp’ på TV3, og det var ikke en særlig sjov oplevelse sige farvel til Rune Raahauge, Camilla Ottesen og de andre deltagere.
– Det var mega svært at ryge ud. Det var både en følelse af, at det var ærgerligt, for man ville jo gerne være nået langt, men det var også en følelse af, at jeg synes det var ærgerligt, at jeg ikke skulle være med på holdet mere. Og at ryge ud af det fællesskab, vi alligevel nåede at få, fortæller Jeanne til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand
Men da først hun havde fået styr på følelserne, og kameraerne fra slukkede, var det hele faktisk okay.  Og hun er glad for, at hun sagde ja til at deltage.
– Det var en kæmpe oplevelse at være med. Det er ikke noget, man lige bliver udsat for hver dag. Anderledes, men sjovt, siger hun.
LÆS OGSÅ: Er Christiane gravid igen?
Har holdt fast i den sunde livsstil
Programmet er optaget tilbage i april måned, og hun nåede at tabe 1,7 kilo i programmet, efterfølgende har Jeanne holdt fast i den sunde livsstil. I dag har hun tabt sig syv kilo i alt.
– Jeg er fortsat, men slet ikke med samme fart i programmet. Jeg har efterfølgende skullet finde et niveau, jeg kunne holde fremover. Jeg fokuserer meget mere på langsomt at ændre flere forskellige småting, for at min hverdag bliver gradvist sundere og sundere, så vægten fortsat går nedad. Så det går okay på den fornuftige, langsomme måde, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Værter på nyt TV3-program: Vi vil ikke sammenlignes med ‘Min fede træner’
Blod på tanden
Og det er fortsat med mor på sidelinjen som støtte. Selvom hun ikke længere fungerer som slavepisker, så holder hun øje, og Jeanne og hende træner sammen, når det kan lade sig gøre. Programmet har helt sikkert haft stor betydning for Jeanne, som har indset, at intet er umuligt.
– Programmet har givet mig en god portion blod på tanden. Og så har jeg fået bevist over for mig selv, hvor meget man kan ændre på bare en uge, hvis man virkelig bider tænderne sammen. Det er slet ikke umuligt. Og det synes jeg er fedt at have med. Det giver en kæmpe tro på, at man nok skal nå derhen. Det hele er blevet sat i perspektiv, siger hun.
Du kan høre Jeanne fortælle mere om, hvordan det går i dag på viafree.
LÆS OGSÅ: CHOK: Natascha Linea stopper i ‘De unge mødre’ – igen
LÆS OGSÅ: Linse: Sådan har jeg det med, at Cengiz har friet til Geggo
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser