’Den store vægtkamp’-Carsten: Fejrede andenpladsen med en kæmpe brandert

Det blev til en andenplads for 53-årige Carsten, men han har alligevel vundet et helt nyt liv.

Af Louise Andersen - 1. september 2017 kl. 6:06

Carsten sluttede i finalen med et vægttab på hele 18 kilo. Det var desværre ikke nok til at løbe med sejren i ’Den store vægtkamp’. Men Carsten hænger ikke med mulen, for han har fået sit liv tilbage – og så er han fortsat med den sunde livsstil.
– Jeg er super tilfreds, og jeg har tabt yderligere tre kilo siden programmet, så nu er jeg næsten strammet helt op. Jeg vil gerne lige tabe et par kilo mere, men jeg har lavet en plan, og jeg skal i hvert fald holde det, siger han til Realityportalen.dk
LÆS OGSÅ: ‘Den store vægtkamp’-Katrine: Jeg kunne aldrig være med
Og selvom det ikke blev til en sejr, så blev Carstens resultat alligevel fejret med manér.
– Efter finalen var vi i København og feste, min kone, mig, min støtte og hans kone. Vi festede hele weekenden med mad, is og kæmpe branderter. Vi var på bakken om lørdagen og oppe i Varnæs’ stue til det helt store festtaffel med tilhørende mad, drikke og hele pivtøjet. Så det kostede mig lige tre kilo, da jeg kom hjem mandagen, fortæller Carsten.
Men det var bare op på hesten igen efter den festlige weekend i København, og efter 10 dage var de tre kilo smidt. Og flere er røget siden da, Carsten træner nemlig i fitnesscenteret 1 time om dagen.
LÆS OGSÅ: ‘Den store vægtkamp’: Træner-Rune i alvorssnak med Carsten
Stopper aldrig med nupo
I programmerne fik vi et indblik i Carstens forhold til pulvermad. Og på trods af flere irettesættelser fra træner Rune Raahauge er Carsten stadig ikke stoppet med at bruge pulvermad som supplement.
– Jeg holder aldrig helt op med nupo. Det er fint, hvis du en dag føler, at du skal lidt ned i kalorier. Jeg lever sundt til dagligt, men har jeg haft en fest en weekend, så er det fint med en enkelt dag på nupo, for så er det lidt nemmere at kontrollere kalorierne, siger han.
LÆS OGSÅ: Wow! Så meget har Jesper tabt sig siden ‘Den store vægtkamp’
Har fået livet tilbage
Carsten er i dag lykkelig for de resultater, han har opnået. Og han vil aldrig tilbage til sit gamle jeg. Og det er der flere årsager til.
– Jeg bruger ingen medicin mere. Jeg havde jo svær astma, og det var livstruende. Jeg var ved at æde mig ihjel, for jeg var ved at blive så fed, at jeg ikke kunne passe mit arbejde.  Jeg har fået kæmpet min astma væk. Nu kan jeg springe, hoppe og være med til alting, fortæller Carsten og fortsætter
LÆS OGSÅ: ‘Den store vægtkamp’-Jeanne: Svært at sige farvel
– Det er ikke kun min selvtillid, men også mit arbejde, mit velvære og hele mit liv, som er blevet så meget forbedret.
Du kan høre meget mere om, hvordan det går Carsten i dag på viafree.
LÆS OGSÅ: Værter på nyt TV3-program: Vi vil ikke sammenlignes med ‘Min fede træner’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.