Stjerne flytter sammen med gravid kæreste

Ashton Kutcher siger farvel til kæmpe-villa med otte badeværelser til salg for at flytte sammen med gravide Mila Kunis.

Af Newspaq - 18. maj 2014 kl. 12:14

Otte badeværelser, fem soveværelser og en kæmpestor swimmingpool fordelt på knap 3000 kvadratmeter. Det er noget af det, som Ashton Kutcher opgiver for sin gravide forlovede Mila Kunis.
Han har nemlig sat sin luksusbolig til salg for 12 millioner dollar, så han kan flytte sammen med den 30-årige skuespillerinde, som han altså venter sit første barn med. Det skriver Female First.
Kutcher vælger at sætte de mange kvadratmeter til salg på grund af sin kommende datter eller søn, fordi grunden ikke er særlig børnevenlig.
LÆS OGSÅ: Derfor vil Jessica Alba ikke vise bryster
Nu kun fire badeværelser 
Det er det nye hus, som skuespillerparret har købt sammen til gengæld. Og selv om huset er mindre end “Two and a Half Men”-stjernens tidligere bolig, kommer parret nok ikke til at klage over manglende plads.
Deres nye hus indeholder nemlig tre soveværelser, fire badeværelser, en kæmpe balkon, en swimmingpool, en stor have og meget mere. De kommende forældre skal betale omkring 10 millioner dollar for deres barns første hjem.
Og derfor må man håbe for dem, at de har sparet nogle penge sammen. Den 36-årige Kutcher bliver nemlig snart arbejdsløs, idet tv-showet “Two and a Half Men”, hvor han spiller en hovedrolle, stopper efter den kommende 12. sæson.
LÆS OGSÅ: Bieber mistænkes for røveriforsøg
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.