Chris afslører: Fik ingen tid med dommerne

Den talentfulde sanger fortæller, at tiden med dommerne var utilstrækkelig.

Af Mikkeline Andersen - 8. oktober 2014 kl. 8:27

Kærlige kram, opmuntrende ord og high five. Udadtil ligner det, at dette års ‘Popstars’-deltagere har fået venner for livet i Medina, Christiane Schaumburg-Müller og Søren Rasted. Men det er langt fra virkeligheden, afslører 24-årige Chris Fagan, der her til aften måtte forlade ‘Popstars 2014’.
– Det har været sjovt og lærerigt at prøve sine grænser af. Men jeg ville gerne have haft mere tid med dommerne. Det blev knap til at håndslag med dem, fortæller Chris til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Når de endelig var der, så var det maks en halv til en hel time, og så var det ud i bilen igen. Det ligner, at vi er venner, men det er bare godt klippet sammen.
LÆS OGSÅ: Chio efter ‘Popstars’-exit: Dommerne lærte mig mindst
Fortsætter med musikken
Dommerne mente ikke, at Chris havde udviklet sig nok siden audition. og derfor måtte han forlade programmet. Chris’ stemme passer ikke ind i konceptet, erkender han, og derfor har han det fint med at være ude.
– Da vi selv skulle indspille vores nummer, følte jeg mig slet ikke hjemme i det. Der var for meget MGP over det. De kunne ligeså godt have bedt en folkeskoleelev om at skrive sangen. Jeg havde regnet med en udfordring, men i stedet blev det plat, siger han.
For at Chris skal levere på et nummer, så skal der være mere dybde i det, understreger han. Derfor er Chris i fuld gang med sin egen EP.
– Jeg er i gang med tredje nummer ud af seks. Genren er lidt svær at forklare, men lidt alternativt singer-songwriter. Det er sjovt sat sammen, men hvis man lytter til teksterne, så er der en mening med dem.
Chris’ første EP er på gaden i slutningen af november.

LÆS OGSÅ: Medina og modellen: Sådan klarer vi distancen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.