Spritnyt TV3-program: Der er skruet op for det gakkede - Her & Nu

Spritnyt TV3-program: Der er skruet op for det gakkede

Det bliver i den grad underholdende, når TV3 inden længe sender første afsnit af det nye program ‘Helt i skoven’.

Af Emilie Holm Egebro - 21. februar 2016 kl. 11:50

Det blev tidligere på året afsløret, at en hel del reality-personligheder skulle en tur til Argentina for at filme til et spritnyt program på TV3, ‘Helt i skoven’, – hvilket er den danske udgave af det engelske gameshow ‘Wild Things’.
I programmet kommer Signe Lindkvist og Rasmus Bjerg til at stå i spidsen som værter, og i en tid hvor den politiske korrekthed fylder mere og mere, har parret valgt at gå i den anden grøft med et program, der tester grænserne for det absurde og surrealistiske.
– Der skal rykkes på den politiske korrekthed, og jeg vil gerne være bannerfører for at rykke den. For den er da om noget forstemmende, ekskluderende og besnærende. Det kan jeg ikke holde ud, siger Rasmus Bjerg til Her&Nu og fortsætter:
– Når vi for eksempel fortæller, hvordan man skyder en mejse, og hvordan du skal være meget præcis, når du skyder den på tæt hold, hvis du stadig vil have noget materiale at udstoppe bagefter. Det er da rimelig hardcore.
I ‘Helt i skoven’ skal en række kendte danskere og deres venner gennemføre seks forhindringsbaner. Den ene part er dog klædt ud som et kæmpe dyr, og inde i dragten kan man intet se.
Hvor mærkeligt og sjovt ‘Helt i skoven’ er kan du opleve den 22. februar klokken 20:00 på TV3.
Se billeder af de to værter øverst.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er det nye, hemmelige reality-program
SE BILLEDERNE: Reality-stjerner sætter kurs mod Argentina
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.