Spændingen udløst ‘X Factor’: Hvem fik sin favorit-kategori?

Der var generelt stor tilfredshed, da dommerne skrabede sig til de tre kategorier.

Af Kenth G. Madsen - 15. januar 2021 kl. 21:10

Oh Land dirrede af spænding, da buddet dukkede op med et skrabelod i hendes hjem i Søborg nord for København.

– Jeg er helt vildt glad for, at jeg endelig får den unge kategori. Det er jo rent guld! Ungdommen har talent, og jeg glæder mig til at forløse det sammen med dem, siger Oh Land i en uddybende kommentar til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ida Corr udtaler sig om ny ‘X Factor’-dommer

I aftenens program kunne man opleve hende dirre af spænding, om hun mon var så heldig at få netop den kategori.

– Jeg er allerede forelsket i flere af dem. Det bliver så fedt, sagde hun, der skal arbejde sammen med sin kæreste Adi, som hun også gjorde i den forrige sæson, hvor hun var med for første gang.

LÆS OGSÅ: Jeg skreg af smerte: ‘X Factor’-stjerne mistede to kropsdele i arbejdsulykke

Efter at have skrabet løs fik de seneste tre års vinder, Thomas Blachman, også spændingen udløst.

– Grupperne har altid været en favorit-kategori for mig. For her handler det om det fælles ansvar som hele samfundet er bygget op omkring. At bygge en selvtillid op i individet og stimulere det spirende ego, som i virkeligheden er en forudsætning for at indgå i et godt samarbejde, fortæller Thomas Blachman til realityportalen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Så du det? Amalie Szigethys virksomhed i ‘Løvens hule’

– At have modet til at afbryde og agere med andre får selvtilliden til at vokse – en selvtillid der vokser i det enkelte menneske på baggrund af den tillid, man får tildelt fra sine omgivelser. At arbejde med grupperne handler om alt dette. Derfor er det en skøn fortsættelse at gå fra at arbejde med de unge sidste år til at arbejde med de mange nuancer, der eksisterer i det fællesskab, som er kernen i gruppe-kategorien, uddyber han til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Peder efter speeddaten: Jeg var faktisk ret sur

Og den nye mand i dommertrioen, DJ Martin Jensen, har dermed fået de +23-årige.

– Jeg kunne ikke være mere tilfreds med min kategori. Normalt synes jeg, at den unge kategori har haft de stærkeste talenter, men i år tager ældre kategorien sgu teten. Det er helt sindssygt, at Danmark har gemt på de her stemmer i så lang tid, og jeg glæder mig til at komme ordentligt i gang med at udvikle på dem. Det bliver i hvert fald ikke kedeligt, Nanna og Blachman kommer til at få konkurrence lige til stregen, siger Martin Jensen til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne efter brud: Jeg ser en fantastisk kvinde