Familieforøgelse på vej i 'Familien fra Bryggen'

Den populære TV3-familien bliver endnu større, når serien inden længe vender tilbage.

Af Jonas Sand - 17. august 2017 kl. 11:55

Linse, Geggo, Cengiz, Alba, Didde og alle de andre medlemmer af ‘Familien fra Bryggen’ kan inden længe opleves på tv-skærmene igen, når TV3 er klar med en helt ny sæson.
Og når den populære familie vender tilbage til skærmen den 7. september, så venter der tv-seerne en masse sjove og skønne øjeblikke. Det fortæller TV3 i en pressemeddelelse for sæsonen.
LÆS OGSÅ: Så stor er ‘Familien fra Bryggen’ i virkeligheden
– Linse har besluttet sig for at lave en kvinde-sang til Copenhagen pride, derfor har hun taget kontakt til trommeslager og hitmager Jan Lysdahl. De to finder hurtigt melodien, og Linse er vild med den nye sang. Men stemmen skal trænes, og der skal gøres klar til det helt store show med pride-vogn og musikvideo, står der i teksten.
– Linse og Didde har været venner i mere end 20 år, og det skal naturligvis fejres. Derfor vil Didde give Linse en veninde-ring, mens Linse har en helt anden overraskelse oppe i ærmet til Didde.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Efter fem år er det slut
Skønne Alba og familieforøgelse
Sæsonen byder naturligvis også på et glædeligt gensyn med Alba, der efterhånden er ved at blive en stor pige.
– Alba er blevet halvandet år og har efterhånden fået sin helt egen vilje. Det betyder, at Stephanie og Cengiz skal løbe hurtigt, for efter Alba har lært at gå, er hun hele tiden på farten.
– Men det er ikke det eneste Stephanie og Cengiz har travlt med. Stephanie har nemlig givet ham en fodboldrejse til Manchester, så hele familien drager til det regnfulde England, og her lærer Mormor Linse Alba at spise noget meget engelsk.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!
Og så får familien inden længe et nyt medlem.
– Og så er der familieforøgelse i den lille familie. Ja, familieforøgelse, fortsætter pressemeddelelsen.
Det – og sikkert også meget mere – kan du altså se i den kommende sæson af ‘Familien fra Bryggen’, der altså har premiere den 7. september klokken 20:00 på TV3.
I galleriet over artiklen kan du se flere billeder af familien.
LÆS OGSÅ: Geggo: Så længe vil jeg fortsætte i ‘Familien fra Bryggen’
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Sådan skal vores bryllup være
LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-Didde efter ødelagt knæ: Sådan går det i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.