Søren Ryge stopper

Søren Ryge takker af efter 28 år med sit eget liveprogram.

Af Lykke Buhl - 6. august 2020 kl. 10:17

Søren Ryge er en af de længest fungerende skikkelser på Danmarks Radio. 42 år er det blevet til indtil videre.

LÆS OGSÅ: ENDELIG! Nu får ‘Fangerne på fortet’ premiere

Ikke mindst har Søren Ryge igennem de seneste 28 år vist rundt i sin berømte have på Djursland, mens han fortæller anekdoter og giver nyttige tips i programmet ‘Søren Ryge direkte’. Men det er slut nu. Det afslørede Søren Ryge selv i gårsdagens udsendelse.

– Det er altså ikke fordi, jeg er blevet syg eller dårlig eller blevet alt for gammel eller ikke gider mere. Jo, jeg fyldte 75 i lørdags, og så er det vel på tide, at man sådan begynder at tage den lidt med ro, indledte Søren Ryge programmet i går onsdag.

Søren Ryge filmede ‘Søren Ryge direkte’ i sin egen have på Djursland

Søren Ryge filmede alle afsnit af ‘Søren Ryge direkte’ i sin egen have på Djursland (Foto: Flemming Jeppesen/DR)

LÆS OGSÅ: For første gang: Ny kvindelig dommer i ‘MasterChef’

Dermed blev det altså klart, at der efter over 200 afsnit af det populære liveprogram ‘Søren Ryge direkte’, ikke kommer flere.

– Nu stopper vi med den leg, mens legen er god, fortalte Søren Ryge i programmet, hvor han bragte forskellige klip fra 28 års programmer – og selvfølgelig stadig viste rundt i sin have imens.

Ikke helt farvel!

Selvom der ikke kommer mere ‘Søren Ryge direkte’, så er det dog ikke et endeligt farvel til hverken Danmarks Radio eller tv-mediet for den garvede tv-vært.

Selvom 75-årige Søren Ryge nu vil til at tage den med ro, så er han nemlig ikke afvisende overfor at lave mere tv i fremtiden.

– Jeg stopper med at sende live, men vi har en aftale om, at hvis jeg på et tidspunkt får en vildt god idé til et tv-program, så siger jeg det til DR, og får de en idé til et program, så kontakter de mig. Vi har jo arbejdet sammen i 42 år efterhånden, så vi kender hinanden godt, forklarede Søren Ryge.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie deler stor nyhed

LÆS OGSÅ: Kessler udvider familien

Læs mere om