SMUGKIG: Se Amalies private optagelser efter fødslen

Kom helt tæt på tiden umiddelbart efter Amalies fødsel.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 21. september 2016 kl. 13:25

I aftenens afsnit af ‘Amalies baby’ kommer tv-seerne helt tæt på tiden umiddelbart efter Amalies fødsel af datteren Josephine. Realitystjernen føler sig nemlig helt forvandlet, og pludselig ønsker hun hverken selskab af veninder, familie eller pressen.
LÆS OGSÅ: Fortryder Amalie sit kejsersnit?
– Da jeg fødte Josephine skete der en kæmpe forvandling. Jeg blev forandret fuldstændig fra det øjeblik, hvor jeg fik hende op på mit bryst. Det gjorde, at jeg ikke havde lyst til at have folk omkring mig, siger hun i aftenens afsnit.
– Jeg ville gerne have, at min familie kom og så mig, men så skulle de også gå igen. Jeg havde brug for kun at have min mor. Lige pludselig er jeg blevet mor, så derfor gør jeg alt for at beskytte Josephine og mig selv, fortsætter Amalie.
Herunder kan du se klippet med private optagelser fra Amalies fødsel, hvor hun også fortæller, hvorfor hun holdt fødslen hemmeligt i de første dage.
Amalie afslører: Derfor er min lillesøster med i ‘Amalies Baby’
Du kan se det nye afsnit af ‘Amalies baby’ klokken 21:00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Amalie: Min familie er den danske udgave af ‘The Kardashians’
LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg har været igennem rigtig mange mænd
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.