SMUGKIG på ’Robinson’: Gøtte bluffer

Deltagerne skal blive enige om, hvilke to deltagere der skal tage en kuvert, som enten gemmer på en billet videre i ekspeditionen eller en stor fare.

Af Katrina Nygaard - 9. november 2015 kl. 13:25

I aftenens afsnit af ’Robinson Ekspeditionen’ kan man godt mærke, at ekspeditionen er gået ind i sin allersidste fase, og stemningen er mere intens end nogensinde før.
LÆS OGSÅ: Mikael om ’Robinson’-exit: Alle ville have mig ud
To breve – et med en billet direkte videre i ekspeditionen og et med en stor fare i form af en dyst – bliver givet til deltagerne, og de skal sammen finde ud af, hvem der tør sætte sit liv på spil og tage et brev.
Deltageren Gøtte er hurtig til at sætte sig på det ene brev. Hun erklærer samtidig, at hun faktisk ønsker ’det dårlige brev’ med den store fare. Og hun bliver tilsyneladende meget berørt, da hun fortæller de tilbageværende deltagere, at hun synes de fortjener pladsen videre mere end hende selv.
LÆS OGSÅ: SMUGKIG på ’Robinsen’: Gøtte og Stefan har magten
Til kameraet er tonen dog en anden, og hun fortæller imidlertid en helt anden historie om hendes bevæggrunde for den pludselige generøsitet.
Se aftenens afsnit nedenunder:

LÆS OGSÅ: SMUGKIG på ’Robinson’: Åh nej: Bygger lejr på myretue
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.