SMUGKIG: 'Nyskilt'-Laila har det hårdt på dating-markedet

Det er ikke så nemt at finde en partner, som Laila troede.

Nyskilt
Af Jonas Sand - 20. maj 2015 kl. 14:30

Det er ikke så nemt at finde en ny partner, når man netop er blevet skilt efter mange års ægteskab. Det må Laila fra ‘Nyskilt’ sande, efter hun stadig ikke har fundet en at dele sit liv med efter 35 dates.
– Jeg tænkte, at jeg havde fundet en ny kæreste og har ro på privatlivet på den konto. Men det har jeg jo ikke. Det er kommet bag på mig, at det har været så svært at finde en partner til mine behov, fortæller hun i programmet.
Se et lille klip fra aftenens afsnit her.

Du kan se sæsonafslutningen på ‘Nyskilt’ i aften klokken 21:00 på Kanal 4.
LÆS OGSÅ: ‘Nyskilt’-Laila: Min eks-mand havde et kvinde-misbrug
LÆS OGSÅ: ‘Nyskilt’-Laila udgiver bog om eks-mandens utroskab
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.