Smaskforelsket 'Gift ved første'-blik-Katrine: Jeg har Jeppe-kuller

Den charmerende jyde fra sidste sæson af det populære program flyver i øjeblikket på en lyserød sky.

Af Emilie Holm Egebro - 29. november 2015 kl. 13:00

I oktober afslørede ‘Gift ved første blik’-deltageren fra sidste sæson Katrine Aakjær Nielsen, at hun endelig havde fundet kærligheden.
Dette var sket på en ferie til Ungarn, hvor Sønderjyden-Jeppe havde slået benene væk under hende. Sidenhen er forelskelsen kun blomstret.
– Hele min tilværelse handler lige nu stort set kun om én ting: Jeppe. Ja, jeg har jo nok fået lidt Jeppe-kuller, hvis jeg skal være helt ærlig, forklarer Katrine på sin blog og tilføjer:
– I går mødte jeg lidt mere af hans dejlige familie i Haderslev, og de fandt lynhurtigt plads i mit hjerte både på grund af deres skønne åbenhed og varme, men de fik selvfølgelig også ret billige points, da de serverede flæskesteg med sovs og hele svineriet.
LÆS OGSÅ: Lejligheden sat til salg: ‘Gift ved første blik’-par flytter til New York
Levende lys og stegt flæsk
At Katrine er godt og grundigt glad for Jeppe, forstås dog også. Han er nemlig yderst dygtig til at forkæle og varte hende op.
– Efter et langt bad er jeg i dag blevet beordret ind på sofaen, hvor jeg ligger omgivet af levende lys, imens varmepuden luner min dumme skulder, skriver Katrine på bloggen og fortsætter:
– Jeppe selv leger Mr. Masterchef ude i køkkenet. Jeg har ønsket mig stegt flæsk med persillesovs, så han er i fuld gang. Hvor heldig har man egentlig lov at være?’
Se billederne af Katrine og Jeppe øverst.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Katrine taler ud om kærligheden
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.